torstaina, maaliskuuta 31, 2011

Dark Decadence Tour 2011

Otsikon mukainen retki startattiin viime viikon torstaina Manchesterista ja siitä lähtien ollaankin pysytelty ihan vaan saarivaltiossa. Huomenna vietäs täällä Lontoossa viimestä näistä brittivedoista ennen kun siirrytään lauantaiksi Belgiaan vanhalle mantereelle. Kokonaisuudessaan reissua on vielä vähän reilu kaks viikkoa jäljellä. On tää kirjoittelu jääny tyystin väliin alkuretkeltä kun on ollu sen verta hoppu ettei oo kerinny keskittyä epäolennaisuuksiin ja sit se kerta kun olis Newcastlessa ollu aikaa niin koko korttelista meni sähköt ja näinollen myös langaton netti siinä samalla. 
Jossain kohden sähkökatkoa väläyteltiin mahdollisuutta jopa keikan perumiseen, mut siihen ei onneks tarvinnu ryhtyä, koska ne sähköt sit saatiin jossain vaiheessa takas. Lyhyemmillä seteillä tosin tahkottiin ilta ja Crashdiet niminen lämppäri veteli ilman sähköjä fikkarin valossa akkarisetin.
Muuten on retki menny lepposasti uusiin ihmisiin tutustuessa ja talkkareittenkaan kanssa ei oo tarvinnu vääntää kättä, kun meitsi on joka ilta ainoo joka käyttää talon monitoritiskiä, etupään kaveri tekee meinaan näille kahelle mukana retkeilevälle ruotsalaiselle orkalle monitorit keulasta ja sillä on oma bulsa mukana. Newcastlessa tosin jouduin tekeen gooteille etupään kun se talon tiski ei ois mahtunu mihinkään monitoritiskin ominaísuudessa, joten monitorit oli pakko tehä etupäästä myös lepakoille ja etupään kaverin kanssa mietittiin et tälleen (niin et mä teen koko paskan) menee varmaan kaikkein kivuttomimmin.
Vapaitakin on jo kerinny oleen, Robin Hoodin mestat otettiin haltuun Nottinghamissa ja tänään museoitiin itseämme Lontoossa, kuten kuvasta näkyy.


Palaillaan taas kun kerkiää/on mahdollisuus
Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja Bristol jäi itkemään... Nyyh ;(
Tsemppiä loppukiertueelle!

-satu-

Viltsu kirjoitti...

Valitettavasti