lauantaina, huhtikuuta 02, 2011

Takaisin sivistyksen pariin

Eli päästiin pois Brittein saarilta. Hyvinhän siellä meni, mut onhan tän päiväsessä Antwerpenin keikkapaikassa eroa kuin Yöllä ja Dingolla noihin brittiluoliin. No mutta hetki ajassa taaksepäin eli eiliseen ja Lontoon Camdenin Electric Ballroomiin. Siellä oli kaikki jälleen kerran hyvin eli ei valittamista varsinkin kun kerkis kunnolla checkin jälkeen rauhottumaan ja hakemaan evästä. Eikä sekään tosiasia haitannu et ilta oli jollei loppuunmyyty niin ainakin hyvin lähellä sitä.
Keikan jälkeen kamat nippuun ja maailman nopein bussin pakkaus kun Lontoon ytimessä ei kauhian pitkään voi seisottaa ton kokoluokan laitteita millä meidänkin seurue on liikenteessä eli suihku jäi haaveeks. No mutta päästiin liukkaasti pakeneen ja kohti lauttaa joka toi meidät takaisin sivistykseen.
Tänään tosiaan Antwerpenissä kaikki asiat mallillaan ja keikkaan on vielä tovi ja ruokakin on vartin päästä tarjolla. Ainoa harmi päivässä on se tosiasia et meidän peräkärryssä ei enää oo kun kolme rengasta, yks karkas jossain kohti yötä :(


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: