maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

Italiaa

Zurichin jälkeen tempastiin Italiaan, missä vastassa oli oikeen viihtyisä pikkukaupunki ja asiat kutakuinkin mallillaan, vielä jos suihkusta olis saanu lämpöstä vettä niin ei olis toi kertaalleen selätetty flunssakaan uusiutunu.
Lähes koko ryhmä eli kaikki kolme bändiä ja crew on ollu aika ajoin melko puolilla valoilla juurikin flunssan vuoksi, aina kun joku parantuu niin seuraava tulee kipeeks ja sit kaikki kantaa viimeisimmälle sairastuneelle koko lääkevaraston. No mut nyt näyttäs olevan pahin ohi itse kullakin eli jos loppuviikosta olis jo kaikki täyskuntosia.
Italia meni yllättävänkin leppoisasti ja viimenen noista kolmesta vedosta saapasmaassa oli ihan millä tahansa mittapuulla mitattuna loistava. Uus iso rakennus, iso lava, hyvä tekniikka, asialliset takahuonetilat ja bussit sai parkkiin ja virtoihin suoraan lastausoven viereen ja tää lastausalue oli aidoin erotettu rokuista joten autojen pakkaaminenkin yöllä kävi kivuttomasti.
Nopia suihku ja kohti Munchenin Backstagea. Nyt siis taas Saksassa ja täällä asiat mallillaan. Radiosuihku tosin on hävitetty :(
Huomenna Köln  eli Kolokne frendien kesken.


Moro
Viltsu

Ei kommentteja: