keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2012

Vapaapäivä, mikä se on?

Aikamoisen (muutaman viikon mittaisen) matalalennon päätteeks on nyt tänään ollu jo neljäs vapaapäivä putkeen. Mutta ei hätiä mitiä, huomenna jo taas säätämään ja PE-LA keikoille.
Vimosimman päivityksen jälkeen täräytettiin Reckless-show Kalajoella yösydämellä ja melko tarkkaan suorilta vedon jälkeen lähettiin työntään kohti Joensuuta ja Ilosaarirockia. Joensuuhun päästiin vähän ennen yhtätoista LA-aamuna ja pojat meni elpymään omalle takahuonealueelle ennen keikkaa ja minä pyyhälsin päälavalle tekemään load-inniä mun illan toista keikkaa varten. Load-Inin jälkeen takas kakkoslavalle ja Reckless-veto pois kuleksimasta ja takasin päälavalle Apojen kanssa. Illan päälle Kimmeliin maate ja sunnuntaina Rentolavalle GG Caravanin kanssa.
Maanantaina kun pääs Joensuusta kotia ni ei sitä kerinny levätä kun sen yhden illan. Tiistaina aamukasilta musiikkitalolle tekemään Herbie Hancockia, keskiviikkona Circuksessa kävi Keane vieraana ja torstaina kävästiin GG:n kanssa Pori Jazzeilla.
Loppuviikko sit olikin vähän iisimpää, ton Porin retken jälkeen ei ollukkaan ohjelmassa enää kun lauantainen Karkkilan pikavisiitti Recklessien matkassa ja näin lähietäisyydellä kun oli ni läksin omalla autolla himasta vasta viiden maissa iltapäivällä ja takasinkin olin jo yhden maissa yöllä. Näinollen sunnuntaina olikin jo hyvin levänny ja läksin hakee mopon kotio. Pyörä on maannu taas jonkun viikon tallissa kun ei vaan oo kerinny ajaan. Siihen tulee ja on tullut muutos :) Tällä viikolla joka päivä jonkunmoinen lenkki ja ens viikolla sama meininki jatkuu. Sivussa kerkisin käydä tallilla rakentamassa ittelleni työpöydänkin, nyt kelpaa asennella juttu jos toinenkin kun on taso missä sen tehä eikä sylissä tarvii kaikkea ratkoo.


Jeah
Viltsu

Ei kommentteja: