keskiviikkona, elokuuta 08, 2012

Flow

Edellisen postauksen jälkeen käytiin Himoksella huitoon GG:n vika veto tällä erää. Jatkoa tulee jos on tullakseen eli mitään ei oo sovittuna, mutta sen verta mukavaa ja hyviä keikkoja oli ettei tota nyt tavallaan tohonkaan voi/viitsi jättää. Aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jotain karonkan tynkääkin bussissa viriteltiin paluumatkalla, itse vaan ei oikeen voinu osallistua täysin siihen iloitteluun, kun seuraavana päivänä oli tuplabuukkaus itsellä ja näinollen Volvolla puurattina ympäri eteläistä ja läntistä Suomea. Sillon pari viikkoa sit lauantaina läksin siis yhden maissa ajeleen Ylöjärvelle, missä Räikkärockissa läväytin lepakoiden kanssa shown ja suorilta sieltä sit Lavialle erikoiskisoihin Stratojen kanssa. Välimatkaa näillä vedoilla ei ollu kun sen karvan vajaa 80 kilsaa eli tuo oli täysin mahdollinen rypistys ja hyvinhän se meni kuin myös illan molemmat keikat. Yötä myöden vielä kotia sieltä.
Ohjelmassa on ollut myös Volvon sähköongelmien ratkomista eli mittariston tyyppivika on nyt huollettu, ilmastoinnin ohjausyksikön hajonnut anturi korvattu uudella, bluetooth handsfree laitteisto asennettu kiinteeks ja takaluukun johtosarjankin korjasin. Vielä kun ratkois kuskinpuolen sivupeilin lämmityksen kuosiin ni sithän se oliskin jo parempi kun tehtaalta tullessaan.
Loppuaika on menny vielä Flown viimesissä säädöissä. Eilettäin oli rakennuspäivä ja bonarina siihen tän päiväsen orkan Load-In. Stereot soi komeesti ja Suvilahdessa kaikki hyvin. Tänä vuonnahan mun tontiks valikoitui kakkoslavan keula.
Tänään tonteilla Bon Iver avajaiskonsertin merkeissä, huomenissa välisäätö ja perjantaina alkaa varsinaiset kisat.

Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: