perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Ai ai ai, ai ai ai että

Matka läpi Suomen suven alkoi tossa puolen päivän aikoihin rakkaasta pääkaupungistamme ja tämän päivän ajorupeaman päässä häämöttää Utajärvi kaiken kaikkiaan reilun 600:n kilsan päässä. Kopataan solisti kyytiin Oulusta kun se lensi sinne. Matkaahan ei enää oo kauheesti jäljellä kun Takkatuvassakin ollaan keritty jo pysähtyä. Äsken ohitettu kyltti näytti Oulu 127km.
Tällä stopilla sain sen mun kupongin täyteen leimoja eli ens kerralla on ilmaiset sapuskat, mahtavaa. Reilun kuukauden päästä ois sit keikat Oulussa ja Rollossa eli mennen tullen todennäköisesti stoppi Pihtiputaalla.

Ryhmässä on muutenkin tapahtunu muutoksia, meillä on Upa matkassa tohtorina ja sit on Teemu niminen kaveri matkassa. Sillä on jotain videojuttuja mitä se tekee näillä keikoilla missä on screenit valmiina. Eli nyt tää viikonloppu ja sit ainakin Ruisrock ja Ankkarock. Innolla odotetaan et minkä näköistä matskua sieltä on tulossa.

Nyt leffan pariin soittoon kun on vielä jokunen tunti. Puol kaks pitäis aloittaa, mut festareilta soitettiin Jannelle ja kerrottiin et ei välttämättä päästä sillon alottaa kun on aikataulussa myöhästymisiä. Toivottavasti myöhästymiset johtuu muusta kun tekniikasta. Pidetään sormet ristissä ja toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta.

Moro
Viltsu

P.S.
Leffaksi valikoitui Tenacious D: Pick Of Destiny. Sanokaa mitä sanotte se on loistava. Minä olen oikeassa.

Ei kommentteja: