keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Sedät jaksaa heilua

Edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtunutta.

Käytiinkin Peten kanssa Weeruskassa syömässä kun se oli niin lähellä, hyvät oli pizzat eli valinta ei kaduta. Ruokailun jälkeen mentiin takasin Kultsalle ja juotiin kahveet, kerkisin siinä kait jonkun aikaa torkahtaakin pää monitoria vasten. Jäppinenkin soitteli mulle lauantaista Kuopion Viinijuhlaa koskien et minkämoista kalustoa ois tarjolla, hyvältähän se kuulosti vielä kun olivat uusia kulmia hommanneet.
Mutta asiaan eli siis eiliseen. Kahvin juonnin lomassa siihen lavalle tärähtikin ensiks rumpali paukuttamaan ja tämän jälkeen basisti, joka myöskin Jeff Beckin kanssa soitellut
joskus 80-luvulla, nuori poika kuitenkin vielä tää basistikin näiden itse isäntien rinnalla. Näiden kahden jälkeen tuli vielä Robbie tsekkaamaan oman kitaransa, jonkun aikaa sitä hinkattiin balanssiin sen toisen puolen sidefillin kanssa ja sit katottiin yhden biisin intro missä seppä veteli nylonkilelisellä, sen intron ajaks sitä kitaraa kun piti nostaa eteen sekä toiseen sidefilliin. Tän hienosäädön jälkeen oltiinkin valmiita keikkaan.
Loistoheppuja muuten koko ryhmä artisti mukaan lukien. Ei kauheesti ahistanu ryhmää.

Keikan aikana tuliko mulle neljä pyyntöä lavalta eli aika rauhallista oli tiskin takana. Tossa ekassa kuvassa muuten näkyy myös illan biisilista jos jotain kiinnostaa. Se lista on mulla myös tallessa.
Etupään seppä oli keikan jälkeen sitä mieltä et oli hyvä keikka kun herra Manzarek soitti niitä urkuja jalallaan ja polvillaan jossain vaiheessa, sitä ei kuulemma käy kun
jos on oikeesti hyvä meininki. Kahden ja puolen tunnin setti muuten.

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Oli hauska ilta, olin himassa puol kahden aikoihin, kattelin viel yhden jakson Simpsoneita ja menin maate.
Tänään pitäis käydä On The Rocksissa kattomassa yhtä bändiä mitä pitäis ens viikolla miksata, saan kuulemma levynkin et voi vähän kuulostella minkätyyppistä lähestymistä tarvii.

Morjens
Viltsu

Ei kommentteja: