tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Old school

Old school hommaa. Tänään monitorivahtina Kultsalla kun vanhat herrat Krieger ja Manzarek ois tulossa esiintymään. Illan monitorien tekeminen sit kaatu mulle kun ei produktiolta löytyny seppää sille tontille.
Lapuissa mitä saatiin oli kyl jonkun monitorijäbän nimi, mutta se ei ikinä saapunu. Saman lapun mukaan sen monitorihahmon piti olla myös kitarateknikko eli ei siis erillistä kitaraseppää. Yks kitarateknikko sit kuitenkin saapu ja toi mulle solistin napit ja lähettimen sekä näille sparet.
Etupään seppä sano et vanhoja herroja ja iisisti mennään, soundcheck hupailun jäljiltä uskallan olla eri mieltä. Siis iisiä meininkiä mutta melko lujaa pitää infon tulla sit kuitenkin. Onneks viritin noi nurkat sen mukaan et on varaa laittaa.

Ja Tertulle, Oksulle yms. sellasia terkkuja et ei tää nyt äänenpaineellisesti kuitenkaan mitään ihan täysin älyvapaata hommaa oo. Perusrapee.




--------------------Audioläppää hetki--------------------
Vehkeinä mulla on XL-3, XTA:n GQ600 graafisia 12 kanavaa, räkki täys dbx:n kompuroita ja BSS:n gateja, kulmina M2:sia ja sidefilleina 2 X C4top ja yks B2 puolellaan. Eivät halunneet subeja rumpalille. Eikä mulla noita kompuroita eikä gatejakaan oo yhtään käytössä, lämmittävät vaan pohkeita kun kerkisin räkin kytkeä virtoihin ja paikoilleen asettaa ennen kun ulkomaalaiset tuli.
--------------------Audioläppä loppuu--------------------

Tämmöttii tänään. Nyt ois metelöinti tauonnut hetkeksi eli ois varmaankin aika käydä ettimässä jotain sapuskaa. Josko kiinalaista tänään ? Pari tuntia ois vapaata eli kerkee ihan kunnolla syömään.

Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Tero Arnberg kirjoitti...

Perusrapee, parasrapee!

Oksu kirjoitti...

Perusrapee meininki :)