torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Telttaretkellä

Tällä kertaa jotain firmakisaa jossain suht suuressa teltassa pääkaupunkimme äärimmäisessä ytimessä. Kyseessä on jonkun rakennusfirman 20-vuotisjuhlat ja illan ohjelmassa on parikin eri orkkaa, mutta näitä ennen Leonardo DaVinci ja pakolliset toimarin puheet ynnä muut sellaiset. Joku hahmo jopa soittaa luuttua oven edessä kun poka tulee sisään. Toinen niistä bändeistä on muuten Beatles, ei aivan turha päivä samalle päivälle Beatles ja DaVinci.

Ovat muuten ilmaisen viinan bileet eli poka saa vetää kaksin käsin niin paljon kun jaksaa tämä tietenkin tarkoittaen sitä että soundcheckien lomassa yritettiin vissyä pyytää baarihenkilökunnalta. Paino sanalla yritettiin eli sitä vissyä ei ikinä saatu kun meille ei sitä saa antaa. Vettä tulee jostain letkusta teltan takana sitä saa vetää niin paljon kun naama vetää kunhan on oma pullo mihin sitä hakee ;-) Jännityksellä odotetaan miten käy ruokailun kanssa. Mutta meillähän on ykkösnyrkki Sössö
paikalla eli eiköhän me pärjätä.
Retuperän WPK kävi sitten kans pyörähtämässä ja sama kysymys on kaikkien huulilla.
Miksi?


Lukeeko muuten monenkin äänivehkeen manuaalissa että ne soveltuu mainiosti muunmuassa likaisten astioiden ja puolityhjien lasien ja pullojen varastoksi puhumattakaan lavan reunasta. Juu ja myös tilaisuuden valokuvaaja toi omat astiansa ruokailun jälkeen tohon suppasen päälle ja käytti viel oikein aikaa siihen et sai ne pysymään kun meinas pino kaatua.

Saatiin loppuen lopuks mekin sit ruokaa ja limppariakin antoivat mut vaan lasillisen kerrallaan. Mahtavaa.

Aamulla kun Manskua pitkin ajelin tänne päin niin mystisen roolin olivat fillaripoliisit ottaneet. Ne kielsi kaikkia polkupyöräilijöitä pyöräilemästä vaan niitä vehkeitä piti kuulemma taluttaa. No toisaalta se kulttuuripääkaupunki status meni jo jonnekkin muualle, niin mitä sitä enää stressaamaan, Euroviisutkin on jo ohi.

Toi uusi musiikkitalokin torpedoi näitä hommia jo ennen kun on peruskivi muurattu. Soundcheckien aikaan vähän väliä rupes piippaus kuulumaan ja siihen perään räjähdys. Tää toistu muutaman kerran.

Nonniin ja tsah. Purkua odotellessa.
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kah, perin tutun näköinen teltta, taisinpa olla tiistaipäivän sitä rakentamassa :)