torstaina, kesäkuuta 14, 2007

Firmakisaa

Nyt ois firmakisat ohi taas täksi kesäksi, tai siis mulla ei oo kalenterissa merkintöjä tän tyyppisistä juhlista ainakaan lähitulevaisuudessa. Eilen rakennettiin ja tänään oli veto eli aika iisejä päiviä kaiken kaikkiaan, mun ja Mikon setti ois mahtunu pakettiautoon vaikka oli vehkeet oikein kahdelle lavalle. Isommalla stagella viihdytti kolme Tamperelaista kitaristia/lauluntekijää ja coverorkka ja pienemmällä lavalla sit olikin A Cappella osastoa ja Terttu oli niiden matkassa miksaamassa.

Tää oli ilmeisestikin semmonen lomallelähtöjuhla tai ainakin tosi kesäinen oli meininki. Taustamusanauhana, silloin siis kun ei orkat soittanu tai juontaja puhunu, toimi joku semmonen mystinen kooste missä joka ikisessä biisissä mainittiin joku seuraavista sanoista, Kesä, Aurinko tai Summer. Sopivasti teemaan mukaan vetopäivänä olikin viimeisen kolmen viikon kylmin ja sateisin päivä, rakennuspäivänä oli ihan ok keli. Ja luonnollisestikin se sade loppu sillä hetkellä kun vedon jälkeen saatiin viimeinen laatikko työnnettyy varaston ovesta sisään ;)

Kuten sanottu nyt sitten ois ainakin näillä näkymin pelkkää rokkihommaa elokuun loppuun. Orkkia tosin on useampikin tänä suvena työn alla. Omien päätyönantajien lisäks jonkun verran tuurauskeikkaa ja sitten ulkomaan eläville talonmiehenä olemista.
Huomenna pitäis olla puolilta päivin Kalliossa että saadaan lähteä Utajärvelle, juu en mäkään tiedä missä se on, kuulemma Oulun kupeessa. Siellä ois soitto puol kaks yöllä ihan siltä varuilta että saadaa sit aamu ysiltä lähtee tempoon Seinäjoelle. Provinssissa ollaankin pari päivää, mulla molemmat työpäiviä loppuryhmällä sunnuntai vapaata. Amy Winehousea haluavat kaikki, minä mukaanlukien, jäädä kattomaan. Onneks sunnuntaina velvollisuudet on ohi ennen ku Amy aloittaa.

Viikonloppuna tai sen jälkeen tarkemmat raportit
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: