perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Juhlatunnelmissa

Alkuviikko meni risteillessä eli yks reissu Gabilla Tukholmaan ja takasin. Perushommaa eli kaks orkkaa vuorotteli ja välissä tanssishowta ja karaokefinaalia. Ei mitään kertomisen arvoista, makasin omassa hytissä kirjan kanssa ne ajat kun en ollu töissä, rauhallista siis.

Keskiviikkona kun hyppäsin laivasta ulos niin saikin samantien lähteä varastolle pakkaamaan torstaista keikkaa mikä rakentui vielä kuluvan päivän aikana. Iltahan meni sujuvasti alkuun pakkaillessa, sen jälkeen odotellessa kun tunti ja vartti meni edellisillä seminaarin pitäjillä pitkäks. Eli siis ei päästy Marinassa saliin ajoissa.
Lyötiin Peten kanssa ääni pystyyn lukuunottamatta lavapäätyä kun lavan oli tarkoitus saapua vasta aamulla. No saatiin kuitenkin ilta menemään tiskejä ohjelmoidessa ja PA:ta virittäessä.
Siitä muutamaks tunniks naamalleen vastapäiseen hotelliin ja perjantaina kasin aikaan aamulla aamiaisen kautta taas sorvin ääreen.
Aamulla ennen kun artismit saapu tonteille saatiin patchiasiat tehtyä ja langattomien taajuuskartat yms. langaton liikennettähän oli meillä itsellä 12 kanavaa mikkejä ja 4 monitoria, jonka lisäks Viisi toi mukanaan 6 kanavaa langattomia. Saatiin kaikki kuitenkin futaamaan ilman radiohäikkiä ihan komeasti. Soundcheckit aloitti lauluyhtye Viisi miksaajansa Jassen kanssa siinä puolen kympin aikaan ja tän jälkeenhän sitä rupes juhlaorkesteriakin saapumaan paikalle ja alottivat harjoitukset/checkit meidän sekä solistien kanssa. Tän jälkeen olikin lounas ja kenraaliharjoitus iltaa varten. Sitten kenraalin jälkeen parin tunnin breikki, iltamat ja purku.
Nyt oli vuorossa siis Elisa 125 v. bileet asiakkaille ja kutsuvieraille, parin viikon päästä vanhassa jäähallissa henkilöstölle samantyyppiset bileet, mutta one louder niinku sanotaan.

Tänään vapaapäivä ja huomenna Virginiin huudattamaan monitoreja ja sunnuntaina Yle-Xxl risteilylle. Tosin veto tuolla risteilyllä on omalle osalle vasta maanantai päivällä, me kun ollaan se paluupäivän orkka.

Moro ny
Viltsu

Ei kommentteja: