perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Pohdiskelua perjantain ratoksi

Tällä hetkellä allekirjoittanut istuu aivokonferenssissa Finlandiatalolla ja uni meinaa tulla väkiste. Pakko oli ruveta kirjoittaan tälleen nettiin kun ei kehtaa nukahtaa kesken kaiken tärkeän asian, siis noille spykiatreille tää on tärkeetä asiaa mulle ei niinkään kun en edes ymmärrä puolia noista sanoista. On kognitiivisia spesifisiä häiriöitä negatiivisissa bipolaarisissa konjuktioissa puhumattakaan skitsofreenisista neuropsykologisista profiileista tai niiden neurotoksissa tartuntapinnoissa ja eytumioissa ja sitä rataa. Helppoa eikä totta ;)
No juu oli mulla tavallaan asiaakin. Käväsin meinaan hammaslääkärissä hammaskiven poistossa tossa taannoin ja siitä mulle lyötiin lasku 77 euroa, laskun kaverina tuli kuponki millä voi hakea korvausta Kelalta kyseisestä operaatiosta. Tällä viikolla sit tuli Kelalta vastaus aiheeseen, oli korvattu juu kaikki 22 euroa. Selvityksessä kerrotaan et korvataan maksimissaan 60 prosenttia kyseisen operaation kohtuullisesta korvauksesta. Kelan mukaan kohtuullinen korvaus tosta on vähän reilu 30 egeä. Mitä helvettiä. Kuinkas koiran liksalla sen hoitsun tulis tää operaatio t
ehä kun tunnin se suurinpiirtein ottaa mukaanlukien aika mikä menee kamojen putsaukseen ja vaihtoon. Materiaalikuluja on myös kuten vuokrakuluja ja sit vielä työnantajamaksut. Tää kaikki pitäis Kelan mukaan mahtua kolmeen kymppiin. Ja toi on se instanssi kun olevinaan pitää huolta ihmisten hyvinvoinnista ja toimeentulosta tässä maassa.
Ja asiasta taas aivan eriin. Tossa vierellä näkyy tommonen laite mitä siis myyvät Motonetissä. Ei näköjään riitä et T-Bone merkkiset langattomat pyörii täällä meidän kiusana kohta on meinaan näitäkin sillä Karaokeisännällä tai huttukuution solistilla mukana. Viiskymppiä toi kustantaa, sehän on kolmesataa markkaa, pakkohan nyt siihen hintaan on hyvä olla.
Moro ny sit, alko meinaan purku just.

Viltsu

Ei kommentteja: