torstaina, marraskuuta 29, 2007

Retki jatkuu

Taas on retki jatkunu eli lämppäyskeikat Within Temptationin kanssa tällä erää Brittein saarilla. Nyt juurikin istun Manchesterin yliopistolla nettikahvilassa odottelemassa Load-Inniä ja juomassa aamucappucinoa, mutta siis asiaan eli keikkoihin.



27.11. Lontoo Brixton academy

Aamulla sai nousta jo 4.30 kun koneen oli tarkoitus lähteä Lento-Vantaalta jo 7.05. Onneks ei ollu mitään romua henkilökohtaisten pakaasien lisäks kun Bodo oli hakenu vehkeet Suomesta jo lauantaina pakettiautolla. Jossain päin Saksaa olivat sit bussivu
okraamon pihalla Saksa-crewn kanssa laittaneet vehkeet pakusta trailerin kyytiin ja olivat meitä vastassa Heathrowlla. Pari salkkua tosin oli jäänyt pakuun eli IEM-kuulokkeet ja vastaanottimet sekä mun työkalusalkku, työkalusalkussa oli taasen mun henk. koht. IEM beltpack, muistitikku missä oli showt tallessa, kaikki työkalut ja mun kuulokkeet. Poppareille onneks oli eri keisissä spareluurit ja beltpackit eli pystytään vetään. Mutta yhtään sparea ei oo matkassa eli jos jotain sattuu niin voi voi. Itse joudun veteleen niillä sparen spareilla eli niillä luureilla mitkä tulee Senkun beltpackien mukana, eivät oo kauheen hyvät kun on tottunu UE:ta käyttään. Ja beltpackinä mulla on Bennieltä lainassa yks pakki. Nottinghamissa joudun oleen ilman kun ei oo enää WT matkassa. Aika orpo on olo kun ei oo mitään omaa. Onneks sentään oli edellisreissun sessiot tallessa tiskissä ettei joutunu ihan nollista lähteen vääntään Lontoossa. Keikka oli ainakin omalta osalta onnistunu ja oli popparitkin tyytyväisiä omaan suoritukseensa, eli huonomminkin ois voinu mennä kun kuitenkin oli kuukauden tauko takana ja ennen vetoa laskin et olin noussu ylös ja 18 tuntia aiemmin hyvin nukuttujen 3,5 tunnin unien jälkeen.
Keikan jälkeen vielä lähipubiin kaljoille ja siitä vielä Crobaariin Sohoon ihmetteleen. Lähtö meinaan vähän viivästy kun joku perkeleen nilkki tuli bussin ikkunasta läpi kiven kanssa ja vei rumputeknikon läppärin. Eli siis kuski oli bussin yläkerrassa säätämässä jotain ja sit rysähtää alakerrassa, Bodo juoksee ulos ja näkee kun joku jantteri hyppää fillarin selkään läppäri kainalossa ja lähtee karkuun. Siihen sit poliisit paikalle ottamaan sormenjälkiä ja muuta. Nyt vedellään pahvilevy ikkunan paikalla, onneks ei oo pakkasta.

28.11. Birmingham academy

Aamulla oli paha olo kun tuli käytyä baarissa edellisenä iltana. Tää paha olo ja väsymys sitten varjostikin omaa toimintaa koko päivän ihan iltaan asti. Eikä sit muutenkaan menny ihan nappiin omalta osalta. Topi kerkis juoda mun votkapullon jämät ja missasin ruokailun kun olin vanhentuneen informaation uhri, eli siis alunperin ruokaa piti olla kuuteen asti eli ennen checkiä oli tarkoitus syödä. Sit tuli koodi että seiskaan asti saa ruokaa eli checkin jälkeen kerkii vielä. Checkin aikana se muuttu takasin kuuteen eli catering oli jo purettu kun sinne pääsin. No toisaalta eipä tää brittiläinen keittiö mitenkään kauheen maukasta oo. Tulin tässä eräänä iltana pohdiskellessa siihen lopputulokseen että englantilainen keittiö on hyvää jos sen ruoan tekee joku muu kun britti jossain muualla kuin briteissä. Mutta joo siinäpä ne tärkeimmät eilisestä, olin yöllä jo ennen yhtätoista bussissa maata kirjan kanssa. Unessa jo ennen puolta yötä.

29.11. Manchester academy

Nyt on jotenkin ihan helvetin hyvä fiilis, johtuu ehkä siitä ettei lähteny yöllä mihinkään vaan teki järkevän ratkaisun ja nukku univelat pois yön aikana. Heräilin siis yhdentoista jälkeen huomatakseni että ollaan venuen takapihalla parkissa ja muutama tunti aikaa load-inniin. Tein ratkaisun olla lähtemättä kylille pyörimään vaan tulin tähän viereiseen yliopiston nettikahvilaan juomaan retken ensimmäisiä juomakelpoisia kahveja ja päivittämään tiedot mitä muualla on tapahtunu kun on ollu viimeset kolme päivää intternet katkoksissa. Paljon on tapahtunu.

Mutta taas asiasta toiseen lisää raporttia Mansesterista kunhan saadaan keikka alta pois kuleksimasta.

Tero Vaara ollaan onnistuttu suututtamaan, on tossa mun edellisessä kirjoituksessa herran näkemys kuten myös Jassella ja Nakella. Ei tää nyt noin vakavaa oo. Jos haukkuu kaikki roudarit arvostelukyvyttömiksi wanna-be staroiksi, niin ei oo ihme jos ei jengi tykkää. Onneks mulla on ilo työskennellä oikeasti mukavien ja ymmärtävien ihmisten kanssa. Niin poppareiden kuin teknikoidenkin. Ja Terolle terveisiä et se vartin vaihtoaika on oikeasti lähinnä vitsi jos haluaa et tulee hyvä, joten joka sekunti mikä saadaan siitä nipistettyä pois on oikeasti kullanarvoinen. Ja ne rullaraiserit tarkoittaa sitä että voidaan kasata esim. rummut valmiiksi lavan taakse korokkeille, mitkä ovat pyörillä ja vaihdossa vaan työntää paikoilleen valmiina, ei niitä käytetä tavaroiden kuljettamiseen muussa tarkoituksessa.

Moro ny
Wanna-Be stara ja nimimerkin Viltsu takana lymyilevä alunperin Keravalainen nykyään Helsinkiläistynyt ääniteknikko ja roudari

Ei kommentteja: