keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Arkkitehtuuria perkele

Käväsin päivällä Liskin kanssa lounaalla Neronessa, oli muuten hyvä ja riittävän kookas lasagne, jäi mulla osa lautaselle kun ei napa vetäny enempää. No tosin mulle se oli enempi aamiainen kun olin siinä vaiheessa ollu hereillä vasta toista tuntia ja Timo oli vedelly jo aamuseiskasta asti ilman ruokaa.
Yhdeltä oli siis nämä lounastreffit meillä. Aateltiin tälleen käydä syömässä kun kerrankin oli aikaa molemmilla ja molemmat samassa kaupungissa jopa, Liski kun oli tullu isolle kirkolle shoppailemaan firmalle lisää langattomia. No eniveis kun sit sieltä lounaalta läksin ajelemaan kohti itää ja Kiertuetekniikan varastoa,sielläkin oli siis käytävä ainakin kahvit juomassa, niin siinä Katajanokan kulmilla kun jouduin valoihin pysähtymään niin nappasin kuvan tästä yhdestäkin luomuksesta.
Voi perkele sanon mä. Jälleen kerran ystävämme Alvari on suunnitellu talon, ihan helvetin nätisti sopii tohon samaan idylliin ton Uspenskin katedraalin kanssa ja toi Katajanokkahan on muutenkin täys tollasia valkosia kuutioita. Ja toi valkonen möhkäle on se suojeltu rakennus. Mitä nää perkeleen kulttuuri-ihmiset oikein kelaa kun ne päättää näistä suojelukohteista. Mitä muuta merkittävää ja käyttökelposta toi hahmo on oikeesti tehny kun yhden maljakon.
Kysyn vaan.

Ja huomenna F-talolle työntään puulaatikkoa siinä kokolattiamatolla, nice.

Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Liuhu kirjoitti...

Mitä muuta merkittävää ja käyttökelposta toi hahmo on oikeesti tehny kun yhden maljakon.
Kysyn vaan.


Kysy vaan mutta minäpä kysyn että onko se vaasi muka käyttökelpoinen? Siihen kun laittaa alle 30 leikkokukkaa niin nättiä on kun äitienpäiväruusut kellahtelee pitkin perinnepöytäliinaa, sehän on niin hanurista sen muotonsa kanssa. Ei siinä mitkään kukat pystyssä pysy, täysin turha kapistus, ellei satu tarvitsemaan design-popkorniastiaa.

Alvari ei tehnyt oikeasti mitään hyvää, paitsi kynnyksiä, siis jos jollain moisille jotain käyttöä on.

Viltsu kirjoitti...

No niin joo. Perseestä se taitaa tuo vaasikin olla. Turha jätkä.