lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Hello U.K.

Retki on taas edennyt ja kohta on jo rupeama ohi, nyt ei oltu edes viikkoa reissussa.

29.11. Manchester Academy

Keikka kun lähti käyntiin niin ois heikompaa hirvittäny, en tiedä mitä oli tapahtunu päivällä mutta orkalla oli jotenkin ihan tolkuttoman kova draivi päällä ja se näky, mukavaa oli. Harmia tosin aiheutti se että keikan jälkeen ennen lähtöä oli joku pölliny bussista kilvet eli nyt vedellään pahvikilvillä. Taas kävi poliisitkin paikalla ihmettelemässä moista. Mutta siistejä olivat rosmot olleet kun olivat laittaneet pultit takasin paikoilleen, niitä eivät kuitenkaan vieneet. Vai oisko ollu niitten bussissa tuumaset kierteet etteivät tarvinneet pultteja ollenkaan.

30.11. Glasgow Barrowlands

Kielimuuri on taas totta, neljästä apukantajasta ymmärsin tasan yhden puheista mitn. Ja se ruoka, ai ai. Pojat kävi päivällä jossain pubissa vetämässä perus skottiaamiaisen tai jotain vastaavaa niin yks niistä seteistä oli friteerattua makkaraa, ai että. Jäi kuulemma lautaselle. Itse tein perusmäkkiretken kun se sushipaikkakin löyty sit vasta paluumatkalla.
Itse siis kerkisin jopa kylille pyörähtämään ja ihmettelemään paikallista katukuvaa. Heti keikkapaikan vierestä löyty kasettikauppa, hyllyissä ei ollu muuta kun C-kasetteja jaVHS-nauhoja, reseptii. Levykaupassakin kävin mutten ostanu mitn kun siellä oli laitettu stereot niin lujalle ettei pystyny ajattelemaan. Samaa harrastavat kuulemma myös vaatekaupoissa, kumma kansa.
Keikka oli nyt viimeinen näitä Within Temptationin kanssa tehtäviä. Iso kiitos ja kumarrus heille, crewlle ja Purplelle eli laitetoimittajalle. Helppo oli ihmisen olla ja vetää, kertaakaan ei ahistanu.

1.12. Nottingham Rescue Rooms

Retken eka hotellihuone, tosin pelkkää suihkua varten eli yksi huone ja vuori pyyhkeitä. Huomenna pääsee siis puhtaana kotiin, ettei tarvii lähtee tonne lentokentille sekoilemaan paskasena ja pahan hajuisena.
Nyt onkin sit kalustollisesti vähän eri meiningit kun mihin on tottunu noilla lämppäyskeikoilla. Molemmissa päissä Allen Haagerttia ja lavallakin moinen on vain ja ainoastaan sen takia et se erikseen tilattiin sinne. Tumpilla on keulilla räkki täys Behringeriä mitä ei voi käyttää kun joka kone suolta ulos melko lujaa sitä kuuluisaa verkkohurinaa. Efektit kuiteskin kait toiimii. Mullahan nyt mitään inserttejä ookkaan, oma etuaste liidilauluun et on joku tolkku. Mystisen kuuloinen koppi toi lava tällä haavaa, aivan hirveä kihinä ja meteli, pellit tulee joka mikistä läpi ja hiljemmalle pitäis kaikkien päästä saada, peltejä siis. Minkäs teet. On sit vähän tukkosemman kuulosta tänään kun leikkelee joka kanavasta kihinät erikseen. Joskus näin, onneks tosin harvoin. No mutta tääkin on ohi kuitenkin jo parin tunnin kuluttua ja sillon ei ahista enää ollenkaan.
Ovat sit oikein valotiskinkin tuoneet paikalle, Tumpin kanssa ei kumpikaan uskallettu koskea tohon ettei vaan tuu räpsyä sormille, talon jamppa lupas vilkutella.
Nyt ois lämppäri lauteilla ja lopettaa kohta eli alkaa sen päivänen pätsääminen että saadaan linjat takasin omille paikoilleen ja rokki soimaan viimestä kertaa tälle vuodelle. Ens vuonna eka tän ryhmän kanssa Levillä tammikuun lopussa, silloin oltais kolme päivää tunturissa vaikka on vaan yks keikka eli pääsee mäkeenkin pitkästä aikaa, mahtavaa.

Moro sit
Viltsu

Ei kommentteja: