maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Joensuu-Tampere-Kuopio

Kyllä luitte aivan oikein, viikon keikat meni nimittäin juurikin tuossa järjestyksessä. Torstaina siis oli lähtö kympin aikoihin treenikämpältä kohti Joensuuta. Tällä kertaa retkellä saksalaisvahvistukset Matzi ja Jürgen kitara/rumputecheinä. Ääniosastolla tuttuun tapaan itseni lisäksi Tumppi.
Joensuussahan oltin vähän etuajassa eli kerkes hyvin lunastamaan huoneen ja tarkistelemaan jopa sähköpostit ennen roudausta ja puuhailua.
Guru audio niminen firma laitetoimittajana, uus tuttavuus firmana vaikka tuttuja jamppoja hommissa, Tumpilla oli jotain uutta Martinin pikku Line-arrayta ilmeisestikin riittävästi. Itse olin saanu paffilaatikosta vedetyn Allen Haagertin uuden monitoribulsan eli sen M2800 mallin, ja räkillisen geittiä ja kompuraa, mikäs siinä oli vedellessä.
Keikan jälkeen auto lähtikin kohti Tamperetta jo aamuviiden aikaan eli ihan kauheasti ei tullu nukuttua ennen bussin lähtöä. Ajomatkaa n. 5 tuntia Tampesteriin missä Load-In aika klo: 11. Checki kun piti olla tehtynä jo 14.30 mennessä. Siellähän oli siis muitakin bändejä ja tilaisuus alkoi jo klo: 18. Meidänkin soitto oli jo 21.15 ja koko hässäkkä ohi 23.00 mennessä. Tilaisuus oli Tampereen nuorisotoimen järkkäämä eli puhalla nollat tyyppinen. Tiskiksi oli mulle tuotu tällä erää Innovason, mutta harmikseni ei SY-sarjaa vaan jotain vanhempaa ja vielä 7.1 softaversiolla eli tiski ei ymmärtäny stereoauxeja eikä stereokuuntelua. On sitä siis aiemminkin tehty stereota kahdesta monosta, mutta tolleen kun sen joutuu fadereillä tekeen niin aika hidasta on, soundcheck siis teetti vähän normaalia enemmän. Toisaalta töihinhän sitä oli lähdetty. Illan päälle oli tuotu vielä yöleivät, mitä Tumppi tossa kuvassa esittelee. Meillähän siis lukee raiderissa kolme normaalikokoista pizzaa keikan jälkeen yöruoaksi. Eli kun ryhmää on se 12 niin siinä on semmonen sopivan pieni iltapala, nyt oli tosin joku suuruudenhulluus iskeny Tampereella ja noi pizzat oli tommosia lumikolalla paistettavia. Saivatpa laitefirman miehet myös evästä ja muut orkat eli ei noi hukkaan kuitenkaan menny.
Lauantaina oli vuorossa Kuopio ja Street Bar 41, mulle täysin uus tuttavuus keikkapaikkana, tosin ihmekkö tuo kun se vasta viime vuonna avattiin. Lähtö Tampareelta oli jostain käsittämättömästä syystä merkattu klo: 10.30. No oltiin Kuopiossa päivähuonehotellin pihassa kolmelta ja keikkapaikallakin jo neljältä ja apukanto tilattu viideks. Tunti odottelua ja kahvittelua, no mikäs siinä kun talonmiehenä oli Markku, jota ei taas viime kesän jälkeen oo nähny niin leppoisastihan se tunti meni. Tällä erää kaks XRM:ää keskenään linkissä tiskeinä. Kova meininki muuten keikalla.
Keikan jälkeen bussin pakkaus ja kotia kohti, Nosturin pihassa oltiin aika tarkalleen kasilta, siitä romut treenikämpälle ja kotia maate. Ylös pääs sunnuntain heti neljän maissa.
Siinä oli sit vikat goottikeikat tälle keväälle, näillä näkymin seuraavat vasta kesäkuussa. Mutta ei hommat siihen lopu ens viikolla ois kuuden keikan lapinrundi ja tällä viikolla keittiöremontti.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: