lauantaina, helmikuuta 09, 2008

Tavastia-Lahti All Night Long

Torstaina Tavastia goottien kanssa, mikäs siellä oli taas vedellessä kun on hyvät ja tutut vehkeet sekä miehet paikalla. Ainoo ihmetys, mitä siis ihmettelin jo Levillä, oli se että miks tossa XL-250:ssä ei kahta ekaa AUXia saa stereoks, loput kylläkin. Aiemmin ei oo haitannu, mut tän ryhmän kanssa kun mulla on ekana 4 stereoryhmää ja vasta sitten monot niin menee aivo solmuun kun joutuu tekeen erilailla kun normaalisti. No pieniä harmeja kuitenkin tommoset kun pöytä muuten toimii niinkun sen pitääkin eli hoitaa hommansa hyvin ja vieläpä kuulostaen hyvältä. Rumpucheckikin saatiin hoidettua kunnialla läpi kun saatiin kunnon rumpali paikalle hoitamaan homma himaan.
Niin ja tuolla oli myös lämppäri, joku Norjalainen rokkiorkka. Eivät olleet tiellä ja hyvällä sykkeellä vetivät ;) eivät siis haitanneet.

Perjantaina olikin vuorossa Lahti ja Finlandia-Klubi. Tälle retkelle mulle lähti Soundatalta se D-Show Profile testiin, mitä käytiin viime viikolla Jannen kanssa Teron johdolla ihmettelemässä. Muutenkin vehkeet oli vimpan päälle hyvää kalustoa eli C7 sidefillit ja rumpufilli ja Tumpilla Q-sarjaa PA:na. Mikäs siellä oli vedellessä, varsinkin kun orkkakin oli hyvässä vedossa. Ja hyvältä tuntu toi Profilekin, se edellinen kerta sillon joulun alla kun valittelin et vähän turhan arasti teki asioita niin nyt ei ollu sitä pelkoa ja laitteen edustajallekkin eli Höltälle piti tasan kerran vaan soittaa. Sillonkin asiana oli se et kuinka siitä saa sen Vegas-moden päälle. Siinä kun on messuja ajatellen semmonen vätkytys missä kaikki valot vilkkuu ja faderit liikkuu jne. jne. Hauskan näköinen kun tempasee sen kesken keikan päälle ;)
Mutta silti vähän sekavan oloinen toi bulsa ja auxien vähyys ihmetytti, tossahan ei oo kun 16 auxia, nykymittapuun mukaan aika vähän, no toisaalta eipä M7:ssakaan oo sen enempää. Tai siis onhan noissa molemmissa vielä matriiseja ja ryhmiä mitä voi käyttää kuten auxeja, vähän kikkailuahan se on mut kuiteskin mahdollista. Eli siis jos rinnakkain laitetaan Digico ja toi niin kyllä mä edelleen sen Digicon valkkaan on se kuitenkin paljon selkeempi ja monessa suhteessa helpommin muokattavissa semmoiseksi kun haluaa. Tosin tossa on taas juttuja mitä siitä Digicosta ei löydy. Eli toine äidistä ja sitä rataa, ammattikaluja molemmat ja hyviä semmoisia, eri henkisiä vaan. Ei muuta kun uutta kokeilua vaan laitteen kanssa niin kyllä siinä sinuiks tullaan.
Mahtavaa soittoaikakehitystä muuten, toi Tavastian veto alko meillä jo kympiltä vaikka oli lämppärikin eli kamat oli nipussa jo vähän puolen yön jälkeen, Lahden veto taasen alko jo puol kymmenen eli kamat oli treenikämpällä Helsingissä jo kahden maissa yöllä.

Tää päivä onkin sit menny siinä kun yrittää henkisesti valmistautua tulevaan koitokseen eli kaks päivää pitäis olla GOOM-risteilyllä. Raportti seuraa perästä.

Ja vielä asiasta aivan eriin. Tälleen melko myöhäisheränneenä tässäkin asiassa kait olen. Mutta kuitenkin, melko loistava keksintö tää tämmönen kun Last.FM lataa vaan koneelle pienen ohjelman ja aina kun on netti käytössä niin radio suoltaa toivomusten mukaista musaa. Ja ohjelma seuraa koko ajan mitä biisejä kuuntelee ja mitä skippaa ja rakentaa sen perusteella koko ajan uutta soittolistaa. Mitä enemmän käyttää niin sitä vähemmän tulee paskoja biisejä vastaan, kätevää.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: