keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Hei vaan taas

Viikko taas olevinaan menny sellasta vauhtia ettei oo perässä meinannu pysyä, tuttuja on käyny kylillä Lappeenrannasta asti, itse on tullu käytyä Lappeenrannassa, Riikonen täytti 30 ja pari keikkaakin tullu tehtyä sitten edellisen päivityksen. Niin ja se PM5D-sessio kun siirty tälle viikolle niin se siirty taas hamaan tulevaisuuteen, kun en ajoissa kerinny kaupunkiin eilen.

No mutta enivei. Torstaina siis oli jonkun kinnteistöhallintayhtiön tuparit ja sieltä kiireen vilkkaa Riikosen kolmikymppisille, missä olikin tuttuja pilvin pimein ja oikein mukava tunnelma. Perjantaina
mopomessuja ja Lappeenrannan miesten kanssa tapaaminen messujen yhteydessä, taas pitäs olla se 20 tonnia ylimäärästä, mutta kun ei niin odotellaan sen vaihdelaatokin ehjäytymistä sitten. Lauantai meni leppoisasti töiden merkeissä, töitähän oli kokonaista kolme tuntia, mutta tavallaan koko päivä siihen meni kuitenkin. Likat siis äitiyslomalta kävivät riipasemassa akustisesti muutaman biisin jonkun kampaamoliikkeen bileissä ja minä sen kävin miksaamassa. Stockholm Diskotek oli paikkana, missä siis viimeks oon käyny varmaan 2002 jonkun firmakisan merkeissä. Silloinhan se oli vielä Aktia-sali. Sitä ennen kun kävin niin se oli vielä Teatro. Kauheen tiuhaan siis ei oo tuolla tullu vietettyä aikaa ;)
Sunnuntai meni himassa telkkarin ääressä. Maanantain lähtiin Oksun kanssa aamusta
Lappeenrantaan morjestaan Sinkkosta kuvataiteiden merkeissä, missä siis meni oletettua pidempään ja olin himassa vasta eilen illalla kun alkuperäisten tietojen mukaan olisin ollu takasin jo iltapäivästä. Siinä siis siirty taas se PM5D-sessio, sillä nyt tosin oo kauhea kiire kun ei se nyt kuitenkaan heti oo tulossa vastaan, kesällä vasta. Enemmän harmia aiheutti kuitenkin se että joutu missaamaam veljentytön synttärit, ois tarkoitus tehdä korvaava retki lauantaina.

Niin ja itse kullakin aina välillä on joku rapeeta, kuosi, soundi, fiilis ja mitä näitä nyt on, niin Liljendaalin Shelliltä löyty syy siihen rapeuteen.



Moro ny taas
Viltsu

Ei kommentteja: