keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Kouluhommia

Tää viikko onkin sit vierähtäny luennoilla ja hands-on tyyppisissä harjoitustilanteissa. Maanantaina käytiin Jannen kanssa Höltän opastuksella opiskelemassa ja treenaamassa Digidesignin Venue, Profile-versio aiheesta. Nyt on presetit valmiina ens viikkoa varten, se tiskihän tulee mulle ens viikon perjantaina Lahden Finlandia-Klubille testiin. Janne ottaa sen taas seuraavana viikonloppuna johonkin hässäkkään missä on kait kolme bändiä ja lyhkäset vaihdot.

Eilen oli vuorossa Hedcomin järkkäämä Digivo V4 / Audiotechinca langaton seminaari. Toi Digico on jo tuttu eli lähinnä vaan nyt näki mitä on tullu muutoksia siitä kolmosversiosta ja pari uutta ideaakin kai saivat tehtaalle seuraavaa päivitystä ajatellen. Isoja asioita oli taasen se langatonhomma, aika paljon uutta ja hyödyllistä tietoa tuli siinä luennossa. Monta uutta asiaa siis, aikasemmin on kyllä tienny juttuja, mutta ei sitä mistä ne johtuu ja kuinka niitä voi välttää. Nyt sitä on vastaisuudessa paljon fiksumpi noidenkin asioiden kanssa.

Tänään oli tarkoitus mennä Vanhalle naputtamaan PM5D:tä kesää varten valmiiks, mutta se siirty ens viikolle. Eli päivä menikin ihan vaan kahvitteluks. Mutta mukavaa oli näinkin.

Moro ny taas
Viltsu

Ei kommentteja: