torstaina, tammikuuta 24, 2008

Juhlan tuntua

Viikkohan on menny töiden touhussa oikein tosissaan ennakkotiedoista ja käsityksistä poiketen, eli maanantaina Kaustinen soitti ja täytti kalenterista viikon ainoat vapaat kun Smoju on kipiä eikä näinollen pääse töihin.
Tiistaina luottokunnan Visanpäivän tilaisuus, missä esiintymässä Viisi ja Jasse miksas. Hyvä meininki muuten tossa keikassa kun kerrankin meni rahat näin päin eli Luottokunnalta omalle tilille ilman maksuvelvollisuuksia. Ton Femman lisäkshän ohjelmassa oli sen alkupuheen lisäks levymusaa eli kattelin illan aikana läppäriltä Top Gearin parhaimpia. Nehän on BBC:n sivuilla ilmaseks katteltavana osoitteessa www.bbc.co.uk/topgear/ tai no eikai siellä ihan kaikki jaksot oo, mutta parhaat palat kuiteskin. Ja kaikki tämä puku päällä, luonnollisesti.
Keskiviikkona vuorossa tämänpäiväisen tilaisuuden rakennus eli ilman pukua keskiviikko.
Duunin jälkeen kävin kaupungilla datashoppailemassa ja diggailin iPodilta Metallicaa, Justice on aivan loistava levy, oli päässy jo vähän unohtumaan. Shoppailureissulta tarttu matkaan PCMCIA-CompactFlash adapteri PM5D:tä varten, siihen kun ei USB-tikku mee vaikka kuinka haluis. Toinen ostos oli semmone palikka mihin sain sisään sen mun edesmenneen läppärin kovalevyn ruuvattua sisään. Eli parillakympillä 60-giganen USB-kovo ilman ulkoista virtalähdetta ja on vielä pieni eli ei tollasta ahdista ollenkaan rahdata mukana. Kattelin vielä netistä vähän hintoja jos ostais irtona tommosen läppärikovon, vaiks 500-gigasen, ja istuttais sen tohon askiin. No mikä ettei.
Mutta joo, tänään taas puku päällä mikserin takana, vajaa puol tuntia niin alkaa tapahtumaan. On puhujia ja paneelikeskustelua ja illan päälle vielä musiikkiakin, elävänä. Ohi kuitenkin jo seiskalta eli sitähän on ihan ihmisten aikaan kotona pakkaamassa laskukamoja laukkuun. Loppuviikko menee meinaan leppoisasti Levillä. Perjantaina keikka siellä, mutta vasta sunnuntaina iltapäivästä kotio eli kerkiää ihan oikeasti mäkeenkin päiväks, mahtavuutta.

Moro ny
Viltsu

Ei kommentteja: