perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Vesihiihdon SM-kisat

Tämän viikkoinen työmaa onkin tossa ihan kotinurkilla vaikkakin naapurikunnan puolella. Hakunilan urheilupuisto siis ja hiihdon SM-kisat. Kisat alko tänään, mutta mulla ei ollu muuta kun pieni testi langattomian kanssa ohjelmassa. Kisakuulutukset ja taustamusat hoidetaan kiinteällä jo olemassa olevalla järjestelmällä ja mun hommaa on pelkästään huomisaamun avajaisjuhlallisuudet. Toihan on koko urheilupuisto täys joitain pieniä sään kestäviä line-array purkkeja, merkkiä en tiiä kun en oo kysyny. Eli en tuonu edes PA:ta. Mulla on vaan mikseri ja mikit, nopee purku.
Avajaisiin on tulossa 100-henkinen kuoro vetään keskelle sitä hiihtostadionia ja sit on vähän trumpettia, beatboxausta ja puheita. Langattomilla mennään kun ei sitä kaukokaapelia oikeen voi keskelle latuakaan vetää. Ja jos sinne ladun alle kaivaa niin sitä oikein taho pois sieltä saada ennen kun lumet sulaa. Siitä hangen päältä kun viikonlopun aikana aika moni hahmo tarpoo niin tiukkaanhan se hanki pakkaantuu.
Paljon on siis langattomia käytössä.
Tohon meidän langaton pokan päälle vielä Ylen ja Urheilukeskuksen langattomat, niin laskin et 32 kanavaa saatiin yhteensä radioaalloille tavaraa. Ainakin tänään checkissä kaikki toimi ja asiat oli hyvin. Tai no hyvin ja hyvin tossa kuvassa meininki kuumimmillaan kisatorilla Smojun toimipisteessä, vielä eilen toi oli lumikenttä, huomenna varmaan jo hiekka esillä. Tänään ei sit palkintojakaan tuolla jaettu vaan menivät sisätiloihin palkitsemaan päivän parhaat.
Asiat on muuten hyvin, mitä nyt toi keli vois tosiaan olla vähän talvisempi varsinkin kun kyseessähän on nimenomaan hiihtokisat.

Edellisissä hiihtokisoissa misä olin duunissa niin oli harmit vähän eri laatuisia. Ne oli ne surullisen kuuluisat hiihdon MM-kisat ihan kotomaassa Lahdessa kun oli Suomen joukkue päättäny voittaa hinnalla millä hyvänsä. Vituikshan se meni sit. Kaikenlaista harmia.

Moro ny taas
Viltsu

Ei kommentteja: