keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Projekti ohi

Juu siis sunnuntai oli vika Tanssii tähtien kanssa lähetys tälle keväälle ja siihen perään heti kyseisen organisaation karonkka. Kaikki mitä ootte lehdistä lukenu bileiden kestosta niin jutut pitää paikkansa, mukavaa oli siis. Maanantaina yhden aikoihin kun Mikko soitti ja kertoi et kohta lähetään purkamaan ei fiilis ollu enää ihan yhtä hyvä. Kahden maissa kun päästiin halliin ja ruvettiin purkamaan niin kauheen voittajaolo ei ollu kummallakaan.
Yllättävän nopeesti meni purku kuitenkin, ei ottanu kun neljä tuntia tosin kaukokaapeli jätettiin vielä seinustalle oikoselleen kun siinä oli päällä noin triljoona kilometriä erinäisiä valokaapeleita. Homma näytti huomattavasti pitkäkestoisemmalta kun alettiin niitä kolme ja puol kuukautta maanneita käärmeenpesiä selvittelemään. Hyvä näin.
Tänään piti kävästä tuolla Hämeentien viisumitoimistossa eli Live Nationin konttorilla viemässä passi ja kuvat käsialanäytteen kera kesäkuista Moskovan retkeä varten. Alelta tuli joskus viime tai sitä edellisellä viikolla viestiä et tää olis viimenen päivä hoitaa se asia niin yllättäin mun lisäks oli kaikki muutkin vasta tänään kyseistä asiaa hoitamassa. Miks tehdä ajoissa jos voi viime tingassakin tehdä ;)

Huominenkin ois vielä vapaata ennen viikonlopun koitoksia. Jos käyttäis kaasarin auki ja putsais sen niin sais ton kulutuksen järkeviin lukemiin.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: