tiistaina, helmikuuta 10, 2009

9000 km, 20 keikkaa, 12 maata kolmessa viikossa.

Otsikon mukainen reissu läks mukavasti käyntiin kun sunnuntai aamuna oli Arlandan kentällä vastassa rikkinäinen bussi, jotain sähköhätää siinä oli vaihteistossa. No hyvä et meni Ruotsissa kun autona on scania ;)
No ei muuta kun taksilla venuelle ja hotellia buukkaamaan kun bussi joutu lääkärille.
Maanantain vapaa Hampurissa muuttukin ajopäiväks ;( Alunperin oli kai tarkoitus lähteä Tukholmasta Hampuriin yhden maissa yöllä eli oltas oltu perilässä iltapäivästä/alkuillasta. Päästiin vaihteistorikon takia sit vasta kahden maissa maanantai päivänä starttaamaan kohti Hampuria.
Ja mitä tulee siihen sunnuntaiseen Klubbenin keikkaan niin aika hyvä meininki startiks, orkka roimi hyvin ja yleisö diggas, vikassa biisissä kävi viel joku jenkki karjumassa taustoja sparemikkiin. Pyynnöstä siis, ei se sieltä yleisön seasta tullu ;)
Niin ja melko leppoisaa ryhmää tuon toisen orkan eli Tiamatin crew, reissusta on siis kaiken järjen mukaan tulossa mukava.

Sitten vois vielä käärästä pakettiin ton edellisen viikon noin muuten ja samalla tuon idolipätkän.
Keskiviikkona oli taas vuorossa Fosterssia ja AC/DC:tä, tällä kertaa Kotkassa ja konserttiareenan virkaa toimitti Amarillo. Ryhmääkin saapu kivasti eli ei tarvinnu tyhjälle salille vedellä. Mukavaa oli. Muuten viikko menikin säätäessä kalustoa, keisejä ja kaapeleita tulevaa europätkää varten ennen kun pääs tekemään vielä sen viimesen idolirypistyksen.
Viimesen viikonlopun agendassa oli Joensuun Areena perjantaina ja Turun Caribia lauantaina. Joensuuhun lähdettiin jo edellisenä iltana ja perillä oltiin puolen kahden maissa yöllä ja seuraavana aamuna kun piti töissä olla vasta yhdeltätoista niin jäi jopa aikaa itselle. Rakennuksessa oli sen verta tanakasti apukantoa yms. joten puuhailut meni niin jouhevasti et kerkis käydä jopa kylillä rakennuksen ja soundcheckin välissä. Käytiin Jannen ja bändin kanssa intialaisessa lounaalla ja setä-Clasun puodissa ihmettelemässä mitä kaikkea ei ihminen tienny tarvitsevansa.
Illan keikan jälkeen ei menny kun vajaa tunti niin auto oli pakattu ja päästiin lähtemään kohti Turkua. Iso kiitos Pekalle ja Joensuun poppareille.
Matkalla meillä oli vielä pikku stoppi Varkaudessa kun Apulanta oli siellä konsertoimassa.
Lauantaina saavuttiin Turkuun aamuseiskan maissa ja työt alotettiin ysiltä.
Ja jumalauta mikä meininki oli keikalla. Viimenen ilta niin koko ryhmä kävi aikamoisilla kierroksilla ja se näky. Kävin itsekin lauteilla yhdessä biisissä featuroimassa lehmänkellon kanssa ja siinä biisin lopussa kun piti vielä rumpuraiserilta hypätä alas niin teloin toisen polven. Nyt rupee jo helpottamaan, polvi siis. Kaikenkaikkiaan helvetin mukava retki. A1-kalusto ja joka puolella pelkästään hyviä tyyppejä. Tähän vielä lisäks suhteellisen leppoisa aikataulu, hyvät bussit, mahtava crew, hyvä bändi ja solistitkin kun vielä oli helvetin mukavia niin ei tuossa tarvinnu kenenkään napista tai ahistua mistään. Josko ens keväänä kerkeis kans tekemään moisen.


Loppuun vielä videoklippi tuolta Turusta.

Tämmöstä tällä erää
Viltsu

3 kommenttia:

evilmentos kirjoitti...

laitoit sitten tän kuvan ihan oikeest tän.. aattelin eka et huijaat.. mut et sit.. kiitti kuitenki ku pistit. JA toivottavast oli mukavaa tääl turus. No joka tapaukses toivottavast polvi on kunnos. Ja sillo ku soitit sitä lehmän kelloo ni kuvasin sun soittos, ja näytin himas porukoil et toi jätkä on tosi cool ja oroo, ja iha älyttömän mukava. JA kiitti viel ku pistäydyit tääl turun maisemis.. (oon siis toi silmälasipäinen tyttö tosta kuvasta :D)

evilmentos kirjoitti...

korjaan siis tarkoitin kuitenkin että proo :D

Viltsu kirjoitti...

Tottakai laitoin kun lupasin. Ja turussahan on aina mukavaa.

Parhautta