perjantaina, heinäkuuta 03, 2009

Hellettä

Tunnelmasta toiseen taas ja vahvasti. Tuskasta kun toivuttiin niin Keskiviikkona käväsin varastolla pakkaamassa eilisen Pet Shop Boys keikan äänikaluston Smojun kanssa. Ja keli kun oli mitä parhain moottoripyöräilyyn niin kotimatka Alppilasta Tapanilaan vei useamman tunnin ja sisälsi muutamia erikoisia reittivalintoja. T-paita päällä ja avokypärä päässä ei ahistanu yhtään :)

Mutta siis joo, eilen oli siis tuo PSB Helsingin jäähallissa ja meidän, eli mun ja Smojun, homma oli viedä kavereille stereot. Sidefillitkin mulla olis ollu, mut eivät tarvinneet niin vein jemmaan odottamaan maanantaita. Maanantaina samassa mökissä siis Korn ja stereot jäi kattoon sitä varten valmiiks. Itse ei tarvihe tuonne kuitenkaan enää maanantaina mennä. Eri jätkät ja eri firma.
Mitä itse tuohon eiliseen keikkaan tulee niin en tuosta matskusta oo ikinä pitäny eikä tuo eilinen valitettavasti tuonu muutosta asiaan. Vaikkakin on pakko sanoa et se niiden pahvilaatikkoshow ja videototeutus ei ollenkaan ollu paskemman näköstä. Ja suht hiljaa ja pirun hyvällä soundilla veteli niiden etupään seppä. Mutta kun ei uppoo niin ei uppoo.
Stereoiks me tarjottiin kaverille ton näköstä pyydystä ja ilmeisen tyytyväinen oli kaveri vaikkei kyseistä merkkiä raiderissa ollu erikseen tilannu. Meyeria tai L´Acousticcia se olis halunnu. Nexo kelpas. Vertec oli erikseen mainittu semmoisena, mitä ei pidä ikinä tarjota hälle :)
Varsinaisena PA:na tuossa siis GeoT, sivufilleinä GeoS12 ja lattialla CD18 subeja.

Tänään sit taas vaihteeksi tunnelmasta toiseen eli puolen päivän jäljestä kun heräs niin suunta Järvenpäähän hakemaan äänivehkeillä ladattua Sprintteriä alle ja siitä aina niin ihanaan Tulisuudelmaan pystyttämään PA:ta. Laitetoimitus Kotiteollisuudelle, joten checkin jälkeen läksin kotia ja huomenaamulla meen keräämään romut pois. Siitä olis sit tarkotus käydä kotona suihkussa ja sen jälkeen viedä auto pois ja suunnata Tuusulaa kohti yhden kaverin häihin.

Sunnuntaille tuli viel komennus lähteä Ruisrockiin, Kotiteollisuudella kun ilmeni pienoinen kuljetustekninen ongelma. Koko ryhmä, paitsi siis kuljettaja, haluaa jäädä kattomaan Faith No Morea ja näinollen se auto ei sieltä Turusta liikahda yhtään mihinkään jos ei kukaan sitä aja. Lupasin lähteä ajamaan härvelin Turusta Lappeenrantaan.

Palaillaan taas.
Viltsu

Ei kommentteja: