keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2009

Kaikenlaista taas

Sillon perjantaina kun vein stereot KT:lle jaa lauantai aamuna kävin niitä sieltä noutamassa niin selvis et Timpalta oli viety auto edellisenä iltana keikan aikana siitä Hot. Vantaan edestä. Harvemmin tommosen rouskun varkaudesta on noin isoa meteliä noussu. Mutta hyvä niin, oppiipahan olemaan.
Niin ja se autokin löyty sit maanantaina.

Lauantaina kun sain romut nippuun niin sit olikin aika kävästä himassa suihkussa ja lähteä häihin, siellä se sit menikin koko lauantaipäivä ja ilta. Nyt on Mylly ja Joanna naitettu, onnea vielä kerran hääparille.

Sunnuntaina oli vuorossa siirtymä junalla Turkuun tuon pienen, mutta valitettavan logistisen ongelman vuoksi. Perillä Turussa olin aika tarkalleen viideltä ja siitä pitikin suoraan suunnata syömähommiin. Orkalla oli joku palaveri meneillään ja sen jälkeen oli tarkotus suunnata festareille. Ysin maissa oltiin alueella, joten komeesti kerkis Faith No Moren nähdä, mikä siis oli se ainoa syy siihen et orkalla alunperinkin oli tämä logistinen ongelma :)
Ja ei auta muuta kun todeta, jumalauta miten kova oli. Pari viikkoa sitten Kaisaniemessä oli ihan saatanan kova ja nyt yleisön seasta katteltuna oli ihan yhtä hyvä.

Linjabiilin sain startattua kohti Lappeenrantaa
Turun keskustasta vihdoin ja viimein puol yhdeltä yöllä ja viiden aikaan aamulla oltiin perillä. Ei paha ollenkaan. Mä kelasin et oltais oltu kuuden jäljestä vasta perillä. No toisaalta tuo härveli on satasen bussi ja suurin osa matkasta on satasen rajoitusta niin nopeestihan tuo meni. Neljän tunnin unet perillä ja puolen kahdentoista junalla kohti Helsinkiä.



Maanantaina aamulla tuli Häivälältä viel viesti et kuin toimis Korn illalla Helsingin jäähallissa. Oli meinaan yks ylimääränen lippu. Käytiin siellä, mut ei se oikeen toiminu :)
Eli Entombed oli mun mielestä paljon kovempi, vaikkakin se niiden soundi kuulosti vähän siltä et oli pääesiintyjä tehny jonkun jekun stereoihin. Itse Korn kuulosti kyllä hemmetin hyvältä, mutta jotenkin sen edellis illan FNM vedon jälkeen oli aika vaikee vaikuttua mistään :)
Niin ja ois ollu nasta jos ei siellä hallissa olis ollu ne perkeleen työvalot päällä koko iltaa :) Eli etuvalot posotti koko illan täysillä, valoshow näytti samalta ku mun olkkari päivänpaisteessa.

No mut ei siitä sen enempää. Huomenna Tampesteriin ja siitä Rovaniemen ja Kalajoen kautta sunnuntaina kotio.
Palaillaan
Viltsu

6 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Hassua, että vaikka kumpikin satuttiin kattoon yhtiskää FNM:a niin ei kuitenkaan törmätty!

Viltsu kirjoitti...

Ihme juttu :)

Barska kirjoitti...

Ei siellä mitn varsinaista jekkua ollut. Kornin etupään hemmo hermoili liian pienestä PA:sta ja halus varmistaa että lämppäri tulee vähän hiljempaa... Kyllähän se vähän snadi oli kun lavalta tuli aika helvetin railakkaasti...

Viltsu kirjoitti...

Kuulosti vaan aika tunkkaselta se Entombed et kelasin josko olis perusjenkkityyliin rajotettu aavistuksen :)

Barska kirjoitti...

Aavistuksen eli tommosen kuus deppaa alempana olis limitterit ollu ;). Mut kyllä se Olle vähän tunkkasesti sieltä etupäästäkin veteli. Mun mielestä saundimaailma sopi tohon juttuun ihan helvetin hienosti :D Lauletaan saatanasta vähän niinku maan alta...

Viltsu kirjoitti...

Ymmärrän