tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Ajopäivää

Madridista lähettiin viiden maissa maanantaiaamuna ajeleen kohti Sveitsiä ja Prattelnissa odottavaa Z7 nimistä klubia, mutta palataas taas ajassa hetki taakse eli itse Madridin vetoon.
Ihan täyttä kymppiä eivät paikalliset
saa toteutuksestaan, no okei se meidän raiturikin kyykkäs taas, siitä lisää edempänä. Purussa olivat apukädet niin saatanan vikkeliä
laatikoiden kanssa ettei ollu ihan yks eikä kakskaan laatikkoa kun piti hakea takasin purun aikana. Eivät saatanat uskonu puhetta, NOT YET, oli ilmeisestikin aivan liian vaikeaa englantia. Ja sit kun pitäis ite purkaa niin ei kerkiä koko aikaa vahtiakkaan. Saivat myös koko valorigin sähköt pois setin loppuvaiheessa. Vedettiin yks biisi pimeessä ja encoreita odotellessa saivat rigin taas pystyyn. No mutta nää on näitä, enää ei vituta ollenkaan :)Ja sit siihen ajomatkaan, kohtuu komeita maisemia oli matkalla, kun istuskelin kuskin vieressä jonkun matkaa ennen maate menoa. Heräilin maanantaina kolmen maissa iltapäivällä ja oltiin vielä Espanjan puolella. Iltasella pysähdyttiin jossain vaiheessa pitämään kuvaustauko Välimeren rannalla etelä-Ranskassaja myöhemmin pysähdyttiin vielä kertaalleen Ranskassa saman lätäkön rannalla pitämään illallistauko.

Tänään saavuttiin venuen pihalle ysin maissa aamulla ja load-in oli vasta puolen päivän aikaan eli kerkis rauhassa vähän lentämään ja käydä kävelylläkin. Rakennuksen lomassa päivitin nyt vielä softan siihen raituriin eli annoin viimesen mahollisuuden sille. Checkissä toimi hyvin. Eli oisko se ollu sittenkin softahätää siin vehkeessä. Toivon mukaan. Mutta jos tänään kyykkää niin en suostu tällä retkellä enää kertaakaan käyttämään sitä.
No mutta muuten on kaikki hyvin ja hallussa, pyykit on koneessa, vatsa täys ja helikopterin akku latauksessa. Sveitsissä kaikki hyvin.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: