keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

Rundi jatkuu

Edellisen postauksen jälkeen ollaan keritty tekemään kaks keikkaa ja pitämään yks välipäiväkin. Eli ajassa hetki taaksepäin.
Bremenin veto viime sunnuntaina oli ainakin omalle osalle jo huomattavasti mukavampi vetäsy kun se eka festariveto, hyvin pitkälti tai lähes ainoastaan siitä syystä että ollin jo kartalla mitä tapahtuu ja mitä pitää tehä. Se eka veto kun meni omalta osalta aika pitkälti opetellessa kuviota. Aika paljon meinaan tapahtuu lauteilla, mulla on joka biisiin oma snapshotti ja sen lisäks vielä CUElista et mitä muuta pitää tehä kenellekkin ja missä kohassa biisiä.
Bremenin jälkeen lähdettiin kohti Hannoveria ja välipäivää. Vapaa meni oikeen leppoisissa tunnelmissa, pari keittoo ja tukeva illallinen.
Eilen oli Hannoverissa veto ja se perkeleen raituri kyykkäs heti ekassa biisissä ja loppuilta mentiinkin sparella eli mun läppärillä. Mutta kerittiin me Akin kanssa shoppailemaankin siinä soundcheckin jälkeen. Ollaan nyt lentäjiä molemmat, helikopterilentäjiä. Tosin kerkisin jo omani rikkoakkin, täytyy lähteä varaosakauppaan.
Nyt ollaan Berliinissä ja illallinen alko just eli täytyy livetä.
Yöllä lähetään ajaan kohti Barcelonaa ja siellä veto lauantaina.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: