torstaina, helmikuuta 11, 2010

Reissun loppu

Niin se vaan toikin retki taukos hetkeks eli tätä samaa jatketaan reilun parin viikon päästä Madridista. Kotiinpaluu meni sit kuitennii kivuttomasti, mitä nyt hermoja kiristää tommonen kun heti heräämisen jälkeen ruvetaan kiusaamaan. Kaik on kuitennii hyvin nyt, pääs kotio lepäämään ja saunomaan ja eilen  kun lähin kauppaan käymään niin Corollakin starttas kun palmun alta vaikka sillä oli kuukauden talvilepo tossa välissä.


Nonniin ja sit asiaan eli mitä reissusta jäi käteen. Jälleen kerran uusia tuttavuuksia, jokunen uus keikkapaikka ja pari uutta kaupunkia, yhtään uutta maapistettä ei tällä kertaa tullu. Sit tulin huomanneeks et on se H-sarjalainen Midas vaan hyvä lauta, semmonen tuli tasan kerran mulla vastaan :) Tumpilla oli useempikin. No mutta mikä taas oli ilahduttavaa lavapäässä huomata oli se et kuin noi dipitaalit yleistyy. Ens kuussa tulis vastaan Vi4 ja XL8, jotka siis uusia tuttavuuksia. Tai oon mä sillä Vi6:lla yhen keikan tehny, mut sen perusteella en voi vielä sanoa hallitsevani kyseistä laitosta :)


Nyt olis vielä ens keskiviikkoon asti vapaata ennen kun kyseinen loppuviikko menee Kaapelitehtaalla FME:n merkeissä. FME:n jälkeen olis taas viikko vapaata ja sit lähetään sinne Madridiin tahkoomaan euroopan rundin toinen osio.


Ei kai tässä tällä erää kummempaa.
Palaillaan
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: