maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Vähiin käy ennen ku loppuu

Sen Dresdenin seiskan jälkeen oli vastassa Digidesignin iso lauta eli D-Show, samainen bulsa ollu Aholan Kimmolla jollain NW-rundilla se tiski meinaan ensimmäiseks tarjos Indica-kansiota mulle kun rupesin omaa failia lataileen.


Nyt kun pitkän tauon jälkeen tempas tolla taas yhen shown niin onhan sekin nyt ihan helvetin hyvä lauta, vaikka Digicon mies oonkin. Kyllä noi kaikki oikeesti pro-vehkeet on kuiteskin aika hyviä eli kyse on lähinnä makuasioista sit kun siirrytään budjettiluokan kalustosta ylöspäin.
Eilen Bochumin legendaarisella Zeche-klubilla oli sit vastassa vanha 500:nen Crafti, jumalauta miten hieno fiilis siinä bulsassa on vaikka käytännöllisyyssyistä pitikin monottaa kaikki inearlähdöt, mutta hieno soundi siinä on. Ja inserttikamakin oli samalta aikakaudelta, gate oli joku BNT? merkkinen iso murkula missä jokainen kanava oli omina moduuleinaan ja kompuroina DeBeXin 160:siä. Efektinä vanha kunnon REV5. Laitetoimittaja oli vähän ihmeissään kun meitsi diggas vehkeistä vaikka eivät spesejä täyttäneetkään :)
Tänään vietäs sit viimestä Hannoverissa ja ennakkotiedoista poiketen eivät tarjonneetkaan GA32:sta vaan olivat vuokranneet M7:n mulle, mahtavuutta.
Huomenna lähtis kone himaan päin ennen ysiä aamulla ja Suomessakin ollaan jo vähän puolen päivän jäljestä, laitan ihan varppina saunan samantien lämpeemään kun kotia pääsen.


Ei kai tässä taaskaan tällä erää kummempaa
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: