tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Saksa on paska maa

Niinhän se Räty jo muinoin ties kertoa.
Aamu alko muuten ihan kivasti, reilu puol tuntia ennen kentälle saapumista nousin ylös, harjasin hampaat ja join kaffet, vessakin löyty. No mutta kun päästiin kentälle niin tää Air Berlin nimeä kantava halpisyhtiö halus 20 euroa ylipainomaksua kun mun matkalaukku paino hurjat 22 kiloa. Läppärilaukustakin se vittuili siinä kun ei sais olla kun kaheksan kiloa eli läppäri kainaloon kun meet koneeseen oli koodi. Sit pästiinkin turvatarkastukseen niin tän turvaFritzin mielenkiinto oli tällä erää kohdistettu mun Zippo-merkkiseen sytkäriin, sitä kun ei kuulemma saa läpi turvatarkastuksesta. Piti poistaa palava materiaali eli se pumpuli sieltä stendarin sisältä. No ei muuta kun uutta sytkäriä ostamaan ja semmoinenhan löyty heti turvatarkastuksen jälkeiseltä kiskalta. Onko noi kaasusytkärit sit vaarattomampia kun Zipot. Ainakin Düsseldorffissa näköjään on.
Bonarina koko kenttä on savuton vaikka joka saatanan kulmassa löytyy röökiautomaatti.

Jos tää episodi olis tapahtunu johonkin muuhun vuorokaudenaikaan kun aamuseiskalta niin ei välttämättä vituttais ollenkaan näin paljoa.

Saatanan lapinpolttajat, pitäkää tunkkinne. Meitsi lähtee Suomeen ny!
Moro
Viltsu

P.S. Täähän astihan reissu on mennytkin oikeen kivasti ja mukavaakin on ollu. Jonkun näkönen loppuyhteenveto tulee varmaan myöhemmin, ei toudellakaan nyt.

Ei kommentteja: