maanantaina, toukokuuta 16, 2011

Risteilyä

Viikonloppuna oli taas Radiorock-risteily ja siellähän se piti käydä kun oli kaks keikkaa tahkottavana eli Hertzenit ja Stratot. Lauantain eka ja vika eli kerkis komeesti hoitaan molemmat showt. Kerkisin jopa syömään, mitä siis alkuun vähän pelkäsin et noinko onnistuu.
Monitorilautana M7 ja nyt kun on Yamahalla se file converter, jolla saa muklattua faileja LS9:n, M7:n ja PM5D:n välillä ni ei tarvinnu omaa lautaakaan raahata mukana vaan muistitikku ja in-ear räkki riitti. Oli aika eri keli seiskalla vedellä toi veljesten show bändin omaan ysiin verrattuna eli siis hyvällä tavalla aika paljon paremman kuulonen bulsa toi seiska.
Huomenna taas Herttoniemeen harjoottelemaan keskiviikkoista suoraa lähetystä.


Moro
Viltsu

3 kommenttia:

Katti-Matikainen kirjoitti...

Toimikos tuo convertteri ihan niinku piti, vai tulikos mukana jotain vähemmän toivottuja ylläreitä? Tossa on tulossa itselle yks veto vastaan jossa ilmeisesti olis M7 tyrkyllä ja pumpulle olis mulla Lysi file valmiina...

Viltsu kirjoitti...

Kaikki siirty niinkun pitikin, paitsi semmoset jutut mitkä ominaisuudet puuttuu jommasta kummasta tai mitkä on täysin erilaisia. Eli CUEosasto meni tehdasasetuksiin, USER DEFINED KEYSsit ei seurannu, Direct Outtia ei enää seiskassa pysty routtaamaan efekti-inputiks. Mut kaikki kanavainfo (kanavanimet, EQ, GATE, COMP), lähdöt (tasot ja nimet), patchi jne. siirty komeesti. Ainoo mitä piti naputella tohon seiskaan ton convertoinnin jälkeen oli DCA:t (mitkä siis puuttuu ysistä), UDK:t ja monitoriosasto.

Katti-Matikainen kirjoitti...

OK. Pääasiat siis kuitenki kunnossa... Pitääpä ruveta tutkailemaan tuota palikkaa hieman lähemmin sit.

Tänks!