torstaina, toukokuuta 05, 2011

Stage osa 2

Näin on jo toinenkin suora lähetys takanapäin ja hyvin meni sekin ja tähän tokaan suoraan valmistautuminen otti huomattavasti vähemmän aikaa kun nyt peli oli jo tavallaan selkeä eli ei tarvinnu kaikkee miettii et mitäköhän seuraavaksi ja ennen kaikkea et miksi :) 
Ensimmäinen koulu myöskin tippu pelistä veke eli tästä eteenpäin kaiken järjen mukaan treenipäivät tulee lyhenemään. No oli miten oli mutta näin on tai tulee oleen tai jotain.
Viikonloppuna kävästiin Hertzenien kanssa viettämässä vappua Osmantuvassa ja meininkin oli kuvanmukainen, tosin kun Hessu kyseli purkukuvioita niin vastaus oli et saa purkaa ennen puolta neljää kunhan ei laita työvaloja päälle ettei roku häiriinny. 
No vittu heh heh. Ei purettu pimeessä, mitäs olivat laittaneet sen työvalokatkaisijan lavalle :) eikä myöskään roudausta jaksettu odotella tohon puoleen neljään kun eivät tällä kertaa olleet lukinneet sitä röökikarsinaa, mitä kautta roudaus suoritettiin. No toisaalta viime kerralla se oli lukittu, mut ulos päästiin silti ilman avaimia ennen puolta neljää kun sattu olemaan työkalusalkku mukana.
Nyt tää päivä vapaata, huomenna hiphoppia Cirkuksessa ja viikonloppuna kaks päivää Tavastiaa.


Palaillaan
Viltsu

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Sen kun näkis, että jengi pahoittaa mielensä bändin roudauksesta niin kovin, että ennen pilkkua lähtevät kotiin itkemään, eivätkä jää siihen jalkoihin kaatelemaan jallukoliansa.