perjantaina, toukokuuta 27, 2011

Testikeittiöstä päivää

Aika kuluu kun siivillä ja hyvä niin, alkuvuos oli meinaan omalle kohdalle hiljasin vuosikausiin ni tehään sit tälleen keväämmällä se/tää sesonki pois kuleksimasta. Stagea on taas viikolla tehty ja mukavasti meni jälleen kerran. Ens viikolla sit finaalilähetys, mitä mä nyt teen TI ja Ke aamuisin kasilta? Varmaan nukun.
Nyt tällä hetkellä oon firmakisavahtina Korjaamolla ja huomenna veljesten kanssa metelöimässä YleXPopissa. Ja nyt kun prätkän tankit on uuden maalipintansa kanssa vihdoin saapuneet Helsinkiin niin kela oli josko sunnuntaina ne sais kiinni pyörään ja jos siitä suorin tein lähtis myös koeajolle. Kaikki muut ajokuntoa edellyttävät toimenpiteet on jo meinaan tehty. On uutta rengasta, tuoreita öljyjä yms.
Ja sit aivan muihin asioihin. Oli lähisupermarketin vihannesvalikoimaan tullu tuoreet jalapenot siihen jo muutenkin kattavan chilivalikoiman kaveriksi. Eli nyt on parikin eri testiversiota tullu tehtyä aiheesta täytetyt jalapenot. Testailu jatkuu etsiessä yhä parempaa reseptiä, mutta nytkin noilla kahdella ekalla testisetillä ollaan jo valovuosien päässä niistä normaalin supermarketin   pakastealtaassa asuvista "elintarvikkeista". Hyviä ovat siis olleet.


Ei muuta tällä erää
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: