torstaina, maaliskuuta 27, 2008

Duunihommia

Maanantaihan meni tällä viikolla siitä sunnuntaista ja Riston juhlista toipuessa. No iltasella sain kuiteskin ne harmaat kaakelit seinää sille toisellekkin puolelle. Enää puuttuu semmoset eilen hankitut mustat kukkakuvioiset laatat toiselta puolelta katon rajasta. Hyvä tuloo.
Mutta joo tiistai meni perussäädössä eli ympäri kaupunkia säntäillessä, parissakin eri firmassa kalenteria täyttämässä, rautakaupassa jne. jne.
Keskiviikkona taas UKT:lla ihan täys varastopäivä, rupee oleen se varastopuoli jo aika hyvässä iskussa, ens viikolla kotiutuu Anna Eriksonin rundikalustus niin sit näkee kuin kamat sopii uuteen järjestykseen. Ei pitäis olla ongelmia. Nyt siis pääsin tuolla varastolla jo huollonkin puolelle järjesteleen eli rupee se varasto oleen oikeesti aika kunnossa.
Tänään aamulla menin varastolle pakkaamaan juurikin käynnissä olevaa keikkaa. PA:n toimitus Kotkaan Ismo Alanko Teholla konserttiin. Sumpilla, Hessulla ja Antillahan on monitoripää, mikit ja lamput itsellään reissussa mukana. Mulle jäi siis tuotavaksi PA, etupää, mikkiständit ja piuhat.
Tossa roikkuu nyt se GeoS12, rupee oleen jo ihan kaiuttimen kokoisia noi pöntöt, mutta silti nousee viel yksinään toikin nyytti lentoon suht iisisti. Apukantoakin oli neljä tänne tullessa ja samat on kuulemma lähteissäkin. Otettiin auto tyhjäks ja romut aulaan niin siinä ajassa kun kävin laittamassa auton parkkiin niin jätkät oli kerinny kolmea laatikkoa lukuunottamatta hilaamaan kaikki jo toiseen kerrokseen ja saliin odottamaan, mahtavuutta ja iso kiitos siitä.
Huomenna oliskin vapaa eli ne loput laatat löytää tiensä seinään iltapäivästä. Lauantaina Keuda-saliin talkkariks kun UMO tulee vierailulle ja sunnuntaina taas paritansseja. Telkkaritansseissa mulle nyt vakiintu se monitoripää kun Mikko tekeekin kaikki loput lähetykset keulaa noissa. Sopii vallan mainiosti toi lavapääty on meinaan kuiteskin paljon tutumpi ja kotoisampi paikka mulle.

Hei ny taas
Palaamisiin
Viltsu

Ei kommentteja: