maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Heviä ja paritansseja

Tunnelmasta toiseen aika vahvasti viikonlopun aikana eli lauantainahan oli todellakin se Down Kultsalla ja sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa suora lähetys.
Lauantai meni siinä ystävämme Alvarin suunnittelemassa kaikukammiossa leppoisan Amerikkalaisen laulelmamusiikin tahdissa. Kasilta aamulla sisään ja kahdelta yöllä oli kamat takaisin varastolla hyllyssä. PA oli talon kiinteä EV, mutta muuten vietiin kaikki omat. Mulla oli lavalle M2:sia kulmina ja rumpufillin yläkertoina, rumpufillin subeina oli neljä C7 subia ja sidefilleinä oli B2 ja 2XC7 top per puoli. April eli se Downin monitorilikka oli aivan liekeissä noista pöntöistä, ei ollu meinaan ikuna aiemmin vetäny d&b:n tuotteilla. Asiakas oli siis tyytyväinen toteutukseen kaikin puolin.
Sunnuntaina aamu ysiltä piti sit olla Konalan studioilla Tanssii tähtien kanssa lähetyksessä. Tuntia myöhemmin ois tosin riittäny, mutta ääniryhmälle ei ollu kukaan muistanu ilmottaa aikataulumuutoksesta. No toisaalta kerkis kunnolla tutustua järjestelmään ennen harjoituksia. Monitoripää oli tämän päiväinen työpiste, toimistona semmonen pieni koppi portaiden alla, josta ei yhteyttä ulkomaailmaan muuten kun netin välityksellä. Sieltä kopista ei siis nää lavallekkaan. No toisaalta päivällä on useemman tunnin harjoitukset ja vielä kenraali eli kyllä ne monitorit kerkii siinä päivän aikaan hinkkaamaan kuntoon, vedossa vaan availee muteja. Telkkarin varassa vetelin eli mulla oli siinä tiskin päällä telkkari mistä näky valtakunnan verkkoon lähtevä matsku. Comit hoidettiin Mikon kanssa Skypellä, Nykänen kelas josko se olis autossa liittyny samaan chattiin niin ei tarvis kenenkään säntäillä tai juosta. Kyllä tekniikka on kätevää.
Lähetyksen jälkeen piti lähteä vielä Manalaan Rikalan Riston synttäreitä juhlimaan, onnea vielä kertaalleen sankarille.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: