torstaina, elokuuta 28, 2008

Päivystystä

Se tiistai menikin tunnin verran keskiviikon puolelle ennen kun pääs suuntaamaan Corollan keulan kohti Tapanilaa eli se mun veikkaus puolesta yöstä ei menny mitenkään kauheen pahasti mettään. Hyvä niin.
Keskiviikkona olikin ohjelmassa tämän aamuisen seminaarin/lehdistötilaisuuden rakennus ja siinä sivussa mopoilua vesisateessa, sillä samalla sekunnilla kun Anan kanssa saatiin vehkeet käyntiin varaston pihalla ja otettiin suuntaa Malmilta kohti Kansallismuseota rupes meinaan satamaan vettä. Molemmilla meillä luonnollisestikin ajohousuina farkut, varsinaiset vedenpitävät ajohousut kun oli repussa kuorma-auton kyydissä jo matkalla kohteeseen. No siinähän puuhailtiin hetken kuluttua märissä vaatteissa settiä pystyyn. Oma vika, sano.
Lehdistötilaisuus oli tänään aamulla ja ohikin jo puolilta päivin, siihen purku perään ja nokka kohti Stadionia. Seuraavan kahden päivän ohjelma siis Suomi-Ruotsi maaottelu ja talonvahdin pesti. Jay ja Ame tuli tekeen toteutuksen eli mulle jäi hommaks vaan Maamme Laulun vahvistaminen ja kahvinjuonti. Pitkiä päiviä silti luvassa vaikkakin leppoisia.

Ei kai tässä taas kummempaa, palaillaan.
Viltsu

Ei kommentteja: