torstaina, marraskuuta 06, 2008

Uutta kuvaa ja tuplakeikkoja

Edellisen kirjoituksen aikaanhan olin taas rakkauden laivalla M.S. Gabriellalla AV-teknikkona yhden Tukholman reissun verran kun koko Viikkarin AV-ryhmä oli jossain koulutuksessa ja moisen takia kun ei noita risteilyitä voi peruuttaa niin tuuraajiahan siinä tarvitaan. Leppoisaa hommaa jälleen kerran, olivat viime käynnin jälkeen uusineet kopinkin ja isompi mikseri oli kans tullu. Ilmaistointilaitekin oli nurkassa hurisemassa. Edellisessä kopissahan oli ihan helvetin ahdas ja kuuma. Nyt oli tilaa ja lämpötila oli se minkä itse napista asetti. Mukavaa.

Laivalta kun pääs kotio niin orkanbändin kanssa oli tuplapäivä, tai bändillä oli triplapäivä tekniikan kanssa ei keritty kun kaks. Aamusta siis Lohjalle pystyttämään oma setti Loheen ja siitä suorilta välttämättömien backline roippeitten kanssa Saloon, missä keikka talon vehkeillä. Ja suorilta sen Salon keikan jälkeen Lohjalle, pikaroudaus, vartin hengähdystauko ja ei muuta kun rokki soimaan. Yllättävän kivuttomasti meni kaikkinensa koko päivä vaikka pituutta tulikin.

Lauantaina olikin vuorossa se K-tiimi show mistä itse kukin on varmaan lehdistäkin lukenu. Meidän veto oli jo ysiltä eli koko ryhmä oli pihalla rakennuksesta hyvissä ajoin ennen kun alko tapahtumaan. No tässä nyt on ollu kaikenlaista :)

Sunnuntain oli vuorossa PA-toimitus Disturbed nimiselle orkalla eli vietiin Peten kanssa jäähalliin Nexosetti Q1 sivufilleillä ja lavalle vietiin vielä C4 sidefillit. Pelkkää vahtimista ilta, ei paha. Orkan piti encoreihin asti keritä setissä ennen kun tuli mulle eka tuttu biisi. Onko tulossa vanhaksi vai eikö enää vaan kiinnosta kun kaikki uudet bändit on täysin tuntemattomia, mutta 80-90 lukujen musa on hallussa. Vai tuleeko uutta musaa vaan niin pirusti että menee suurin osa ohi. Mene ja tiedä.

Maanantaina olikin synttärijuhlat ja tuttuja pilvin pimein, hyvät bileet.

Tiistaina suuntasin Corollan kohti Lappeenrantaa, missä tänään jatkettiin tän oikeen käden värittämistä, kauheesti ei oo enää vapaata tilaa jäljellä eli pitää siirtyä muihin ruumiinosiin. Ei kait siinä.

Viikonloppuna olis edessä kaks päivää Tavastialla ja perjantaina olis vielä tarkoitus keritä soundcheckin ja keikan välissä pyörähtämään jäähallillakin jos ainakin osan Bodomien ja Machine Headin seteistä kerkeis kattoon ennen omia töitä.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: