sunnuntaina, marraskuuta 09, 2008

Tavastiaa

Perjantai ja lauantai meni molemmat päivät leppoisasti Tavastialla. Mikäs siellä on vedellessä kun on kalusto ja henkilökunta kohdillaan. Lavapäähän vein omat kulmat ja prosessoinnin eli kompurat, gatet ja efektit sekä graafiset omille kulmille, talon tiskillä kuitenkin.
Perjantaina puuhailtiin checki jo hyvissä ajoin pois jaloista että kerkisin jäähalliin ihmettelemään heviä. Bodomien setin katoin kokonaan, muita en sit kauheemmin vakoillukkaan koska mun mielestä oli mielekkäämpää istua Bodomien bussissa höpöttämässä mukavia frendien kanssa. Pietsuakaan kun ei oo nähny aikoihin. Sain vielä autokyydinkin takasin Tavastialle. Mahtavuutta.
Molemmat omat keikat siis kumpanakin päivänä oli hyviä vetoja ja varsinkin se lauantai oli todella kova. Mitä nyt pientä harmia aiheutti basarinkalvo joka sanoi sopparin irti kesken keikan. No ei
muuta kun roudista jokunen metri kalvon tilalle ja päästiin setti kunnialla loppuun. Olis mulla ollu varakalvokin siihen laittaa, mut se ois ottanu vähän liikaa aikaa, joten päätettiin mennä teippivirityksellä.


Ton näkönen siitä tuli. Kyllä sillä loppusetin pärjäs. Niin ja päivällä arvioin ennakkoon et bussi olis pakattu puol kolme. Tasan puol kolme meni peräluukku kiinni.

Siinä päivällä kerkis käydä vielä Giten, pikkuveljen ja pikkuveljen vaimon kanssa syömässäkin. Käytiin Tamarin nimisessä thaikkulassa, mitä oon aiemmin vuolaasti kehunu. Eerikin ja Fredan kulmassa siinä missä Banana Leaf oli aiemmin. Nyt ei ollu enää sama meininki kun keväällä.
Hyvää oli kyllä edelleen, mutta potku puuttu. Se tulinen Tom Yum Goong ei ollu chiliä nähnykkään eikä kyllä kenenkään muidenkaan annokset. Keväällä oli todellakin vielä aivan eri meininki, sen keiton kun alotti niin heti lähdöstä oli hiki. Oisko kokeilla menny hermot kun kolme tuhatta turakaista alottaa tilauksen sanoilla: "ei kai toi oo kauheen tulista". Naapuripöydässä yks nainen alotti oman tilauksensa meinaan noilla sanoilla. Menkööt pizzalle jos ei kelpaa. No oli siellä turboa pöydissä et sai ite terästää annoksen.

Hei taas
Viltsu

Ei kommentteja: