torstaina, elokuuta 27, 2009

Intterweppiseminaaria

Toissa päivänä kävin siis varastolla pakkaamassa romut kyytiin ja eilen aamuseiskalta lähdettiin Ilmarin kanssa ajelemaan kohti Kokkolaa mihin saavuttiin kahden aikaan iltapäivällä. Puuhailtiin setti pystyyn ja testailtiin nettihommelit kondikseen. Jutun juonihan on se et viidellä eri paikkakunnalla järkätään sama juttu samaan aikaan ja nää mestat on toisiinsa yhteydessä netin välityksellä. Ääni ja kuva siis liikkuu joka suuntaan koko ajan intterwebissä.
Tiskiks otin mukaan SD8:n kun se mitä mulle tarjottiin oli se ysi :( No onneks oli tää kasi vapaa, hyvähän tällä on vetää kun sai jättää kuparikaukonkin kotio. Kivampi tuo BNC oli tonne seinustalle vetää.
Eilen työpäivän jälkeen kerittiin vielä hotellisaunaankin. Tänään aloteltiin päivä yhdentoista maissa ja kasilta pitäs vedon olla ohi, setti on sen verta inhimillisen kokonen et jos kymppiin mennessä olis ulkona. Huomen aamulla kympin maissa startataan kohti Helsinkiä ja jos viiteen mennessä olis perillä niin kerkeis ihmisten ajoissa vielä himaankin. Varastolla kun pitää vielä pakata lauantain setti, vien Lou Reedille treenivehkeet Lumeeseen. Mahtavuutta.

No mutta ei kai täsä kummempaa. Paitsi että kun eilen kirjauduttiin hotelliin niin siinä respan tiskillä oli paikallisen kaupunginorkesterin syksyn ohjelmiste ja ekalla sivulla oli esitelty kaikki soittajat. Vilasin sen läpi ja huomasin et orkan ykkösviulistin nimi on Reijo Tunkkari :)
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: