lauantaina, elokuuta 15, 2009

Nokia-Vantaa all night long.

Morrens.

Eilen aamulla siis kympin aikaan läksin junalla kohti Lappeenrantaa, missä juna-asemalla olikin Jari vastassa. Ei muuta kun bussin hakuun ja Nokialle. Hyvä meininki oli siellä Iisopissa talon henksulla, iso kiitos heille. Onhan se mestana aika karu, mut hengissä ollaan vielä kaikki :)
Tänään kun siirtymä ei ollu Vantaata pidemmälle ja hotellihuoneet piti kuitenkin luovuttaa jo yhdeltä niin päätettiin lähteä Tampereelle lounaalle. Ruokapaikaks valikoitui Saha niminen mesta, söin karhua, oli hyvää.
Kuuden jäljestä laskeuduttiin Vantaalle ravintola Kultakaivoksen takapihalle ja Virtanen ainakin oli sitä mieltä heti lähdöstä et jos peruttais koko keikka. Ei ainakaan vielä oo peruttu ja soundcheck on koko ajan käynnissä eli eiköhän tästäkin tanssit vielä saada aikaseks.

Niin ja aamulla olin täysin varma etten ikuna oo täälläkään ollu keikalla, mutta nyt pitkin päivää oon kelaillu, että oon ehkä sittenkin saattanu olla täällä aiemmin ja nimenomaan töiden merkeissä. Ihmismieli on kummallinen, kuinka kaik negatiiviset asiat tahtoo unohtua :)

Ja tää viikonloppuhan meni linja-auton ratissa kuskin ominaisuudessa. Tosin ajovelvolisuudet loppu jo tossa pari tuntia sitten kun Pete lupas ajaa auton yöllä Lappeenrantaan.

Hei ny
Viltsu

Ei kommentteja: