keskiviikkona, elokuuta 05, 2009

Rokkihommia

Nonniin joo, reissusta selvitty ja Uudenmaan kiertuetekniikan kesäkauden avajaisetkin on taas pidetty. Ja sitten taas ajassa hetki taaksepäin.



Siellä Lontoossa keikkapaikkana oli Forum niminen klubi, hyvä ja kookas paikka. Molemmissa päissä vielä Digidesignin profilet, pari viikkoa takaperin puuhailin vielä Tumpillekkin failin valmiiks moiseen niin mikäs siinä oli mennessä. Tikku koneeseen ja rapsuttelemaan. Oikeen onnistunu ja hyvä veto.
Perjantaina aamulla ysin maissa romut tilataksiin hotellilla ja Heathrowlle. Jürgenin kanssa jatkettiin vielä junalla toiseen terminaaliin, meillä kun oli eri suunta. Mulla kohteena Oslo ja Jürgenillä Düsseldorf. Oslossa mun ois tavallaan pitäny olla vähän aiemmin kun load-in aika oli klo:16 ja aikataulun mukainen laskeutuminen 15.55. No toi aikataulu ei vielä ollu tiedossa siinä vaiheessa kun varailin lentoja ja nykyiselläkään aikataululla ei oltu myöhässä. Oslon kenttä oli meinaan melko nopee. Kone laskeutu tollon 15.55 ja kymmentä yli neljä istuin jo taksissa kohti venueta.
Bändihän oli tullu Osloon laivalla ja pakettiautolla Suomesta ja kyydissä oli mulle DM1000:nen, joten kaik meni oikein kivuttomasti.
Lauantaina lähtö hotellilta puolilta päivin ja matkaa Ruotsin puolelle Karlskroganiin ja Putte I Parken festivaaleille n. 250 kilsaa. Tuolla kavereilla oli M7 ja vieläpä päivitettynä kakkosversioksi. Omaa tikkua eivät antaneet käyttää kun olis kuulemma seonnu se niiden ethernetsydeemi, molemmat pääthän oli samoilla etusilla. No ei ton paletin nollista vetäminenkään liikaa työtä teettäny eli en ruvennu vääntään kättä kaverin kanssa. Mutta noin niinkun yleisesti ainakin festariolosuhteissa kantsis rakentaa järjestelmä sillain et molemmissa päädyissä olis ihan omat gainit, Oksu olis meinaan keulilla tarvinnu ainakin liidilauluun lisää hönkää sisään tullessa ja jos olis menny keikan aikana sitä nostaan niin mulla olis ollu sit vähän enemmän ihmeteltävää. No mutta keikka meni hyvin ja kaikilla oli kivaa :)
Sunnuntaina startattiin yhdentoista maissa kohti Tukholmaa ja kotimatkaa. Siljalla yli Helsinkiin, missä oltiin eilen kympin aikaan aamulla.
Eilen oli vielä ne kesäkauden avajaisetkin.

Palaillaan taas
Mo
Viltsu

Ei kommentteja: