maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

Metallikaupunki

Männä perjantaina kävästiin Göteborgissa Metaltown festivaaleilla, mukavat kisat kaiken kaikkiaan. Toimivat laitteet ja jätkillä homma hallussa. Tosin meille oli annettu täysin sama soittoaika kun Rammsteinille eli aika hiljasta oli meidän lavalla noin yleisöllisesti. Tai no joo oli siellä ryhmää, mut enemmänkin olis helposti mahtunu siihen telttaan. Tolla retkellä oli mulla vielä bonuspesti omien hommien lisäks eli toimin myös kiertuedamagerina. Sähköpostia sai ennakkoon kirjottaa ja lukee jonkun rivimetrin :)
No oli miten oli niin sekin reissu on nyt takanapäin ja hyvillä fiiliksillä lähetään kohti seuraavia haasteita, paikkakuntia ja maita. Reissussa kerkis vähän hiihtämäänkiin kun lentoaikataulut sinne ja takas oli sen verta lepposat et kerkis sitä kaupunkiakin ihmetteleen ja hyvä fiilis siitä jäi. Ja se hotellilta lähteissä lähin sushibaari sai koko ryhmältä tuplapeukut, nopee, maukas, edullinen ja isot annokset. Sushi Wong Eklandgatanilla, jos joskus tie vie Göteborgiin.


Hauska kela oli muuten festarijärkkäreillä, pitivät kolmet eri festarit saman viikonlopun aikana samassa mestassa. Torstaina siel oli West coast riot niminen punkjuhla, PE-LA Metaltown hevifestari ja sunnuntaina vielä kolmannet kisat, minkä nimee en nyt tähän hätään muista. Ilmeisen toimiva konsepti kun toi Metaltown oli loppuunmyyty ja ymmärtääkseni ryhmää riitti myös noihin muihin kisoihin.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: