lauantaina, kesäkuuta 12, 2010

Saunahommia

Jotenki olevinaan ei oo ollu mitn asiaa ton Kiinan retken jälkeen tai sit ei vaan olevinaan oo kerinny. Kaikenlaista on kuitennii kerinny tapahtua.


Pari päivää meni opetellessa firman uusia kajareita, Movari osti tuota d&b:n J-sarjaa sen verta tukusasti et on tällä hetkellä maan isoimmat stereot. Niitä opiskeltiin sit pari päivää teoriatasolla ja käytännössä, kun käytiin ripustamassa ne Gunnareita varten Käpylään. Ja piti se keikkakin kahtoo, ei alkanu kun tunnin myöhässä :) 
Sit käväsin tekeen yhen akkarivedon goottien kanssa kun Teatterin kattoterassilla oli jotku kantisbileet. Ja sit on ihmetelty mopoa, laitettu sähköt siihen uusiks yms.

Nyt männä torjantaina kävästiin Sauna Open Airissa ihmetteleen amerikan orkesteria ja oli meillä ittelläkin siellä keikka. Ihqusti jättivät jenkit meille onnistumisen mahollisuuksia, Saatiin työntää rumpuraiseri lavalle jo heti 20 minuuttia ennen kun meidän vedon oli tarkotus alkaa. Eli 20 minuuttia jättivät meille pystytykseen ja linjacheckiin. Onnistuttiin, siitäs saivat ja siitä :)


Tossa fotossa muuten tilanne siinä vaiheessa kun meidän soiton alkuun oli tunti.


Mut ei se siitä kato, hyvin pärjättiin ja mukavaakin oli. Nyt matkalla kohti Imatraa ja Hyväri-Rockia, toivon mukaan ei ainakaan sada.


Palaillaan taas jossain kohden kun on lisää kerrottavaa.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: