lauantaina, kesäkuuta 26, 2010

Puolimatkan krouvi

Eilen eli juhannusaattona täräytin tän jussin työt käyntiin Indican keulassa, pestihän pääty mulle jo toissapäivänä :) Eli tuuraushommaa eilen niinkuin myös tänään, orkka vaan vaihtuu tässä välissä. Kokonaista kaks keikka tänä jussina.
Jämijärven juhannus oli tän ekan festivaalin nimi, erikoiskisa jos voi näin sanoo. Roudaus lavalle oli hiekkakenttää ja vielä semmosta et joka ikisen keisin pyörät uppos siihen laatikon pohjaa myöden ja sivutilojahan lavassa ei luonnollisestikaan ollu. No vaihto meillä oli 80 minuuttia eli ei sillä niin väliäkään, hyvin kerkis ja jäi viel puol tuntia luppoaikaakin. Mitä tulee taas itse vetoon niin se meni oikeen leppoisasti, pari pientä asiaa olisivat voineet stereoihin tehä erilailla ja tiski olis mieluummin saanu olla joku muu kun LS9, mut nää on pieniä juttuja. Veto itsessään meni hyvin ja tuli kiitoksia oikeen yleisön puolelta et oli kuulemma ollu hyvä. Sit päästäänkin kätevästi siihen yleisöön, mitä olis mun mielestä saanu olla vähän enämpi, tää festarihan oli sit laitettu Jämijärven lentokentän maille eli ryhmää olis helposti mahtunu se 10 000 alueelle ja mä kattelin et oisko 300 ollu, tais olla viimenen vuos näitä kisoja :)
No vedon jälkeen Kankaanpäähän majoittumaan ja odottamaan tän päiväistä kyytiä, kun orkka taas siirty jonnekin mökille saunomaan ja grillaileen. Tänään heräilin puolen päivän maissa ja läksin kaupungille kahvin toivossa, R-kioski on ainoo auki oleva paikka koko kylässä eli jopa tää hotelli, missä mä asun, on kiinni. No toisaalta eipä oo kukaan ajamassa huoneesta pois kun kyytikin saapuua vasta neljän maissa.
Sitten matka jatkuukin Nummijärvelle Sonatan monitoritontille, tänään vaihto on 105 minuuttia :)


Palaillaan kun keritään
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: