tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Tikitaalia

Kävin tänään tutkailemassa uutta Allen&Heathin digibulsaa, softaversio siinä oli vielä aika nuori eli siitä puuttu aika paljon juttuja. Mutta kyllä siitä käsityksen sai, todella selkeä se layout siinä vehkeessä vaikka se kosketusnäyttö melko pieni olikin. Oli puhetta että loppukesästä, kun siihen sen uuden softan saa ajettua sisään, ottaisin sen jollekkin keikalle testiin niin sais kuvan oikeesti millanen se on. Ei oo meinaan yks eikä kaks kertaa kun ei oo demossa keksiny mitn huomauttamista, mutta sitten ekaa kertaa keikalla vehkeen kanssa on saanu repiä hiuksia päästä. No onneks mulla niitä viel on ;-) hiuksia siis.

Sitten hieman erilaiseen tikitaaliympäristöön. Upeeta palvelua tällä minunkin nettiyhteyden tarjoajalla. Yritin kotisivuja päivittaa mutta rupes kaikki paikat urputtaan et ollaan yli rajojen. No tyhjensin kaikki asiat tuolta inetin serveriltä ja latasin ne sitten sinne takasin, mut ei mahtunu. Omalla koneella sivut vie tilaa 13,9 MB mutta palvelimella ei 25,6 MB riitä. Mistä sitä matskua tulee lisää siinä matkan varrella, Nimim. Epätietoinen.

Niin ja sitten avasin täysin uuden Blogin noille Kekkosmestoilla, Blogin nimi on Kekkosen Mestat ja löytyy osoitteesta kekkosenmestat.blogspot.com

Mutta joo tämä tästä
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: