torstaina, toukokuuta 24, 2007

Hyvää syntymäpäivää

Tänään oli siis Lahden Karin 40-vuotis synttärit ja syy siihen että juhlat oli tänään oli hyvinkin yksinkertainen, virallinen päivä oli siis 23.5.
Juhlakalun vaimo oli järkänny meille kaikenlaista ohjelmaa.
Päivä aloitettiin keilaamalla, mistä siirryttiin Pihlajasaareen saunomaan. Alunperin oli tarkoitus kylpeä siinä isommassa vuokrasaunassa, mutta saaren isäntä ei ollu vielä saanu sen lauteita valmiiks, joten kaveri anto meille oman saunansa ilmaiseksi, which was nice. Jätettiin jälkeemme siisti sauna ja kori kaljaa, jos joskus toistekin sinne sit kylpemään.
Saareen kun päästiin niin kyseltiin heti laiturilla tältä kaverilta, kuka siis on kuvassa viittoilemassa, että missäköhän se meidän sauna on niin selvis et seppä oli nimenomaan meitä vastassa tän John Deeren kanssa ja se kuskas kaikki meidän vehkeet perille, ite ei tarvinnu kun kävellä.
Saunomisen jälkeen siirryttiin Tapas-pöydän ääreen mantereelle ja luonnollinen jatkumo siitä oli kaikille ähky. Illan ylläripylläri tuli siinä kohtaa kun loppuillasta oltiinkin kaikki Tavastialla kattomassa The Skreppersiä. Eli siis roudarit vapaailtaa viettämässä ja livemusaa pitää päästä kattomaan, mutta onhan se bändinä ihan rautaa. Tästä voi olla seurueemme sisällä eriäviä mielipiteitä, mutta olkoon niin.

Iltahan oli kokonaisuudessaan onnistunut. Alkoholin kulutuksessa oli tosin eriäviä käytäntöjä, Sakke ajatteli kokeilla nopea nousu ja siitä himaan taktiikkaa, minä itse lähdin himmailulinjalle eli pelkkiä mietoja ja niitäkin harvakseltaan ja loput ryhmästä valitsi tän perinteisen mulle heti kaikki ja nyt taktiikan. Arvannette kai kenellä kahdella on ajovuorot seuraavana päivänä.

Tohon eiliseen serveritilahommaan palatakseni, niin siitähän lähetin palautepostia myös eilen illalla niin tänään sitä vapaata tilaa olikin 10 megaa sen eilisen 50 kilotavun sijaan. Mystisiä paikkoja noi serverit kun failien koot muuttuu itsekseen päivässä puolet pienemmäksi.

Mystistä
Viltsu

Ei kommentteja: