lauantaina, toukokuuta 12, 2007

Upeeta saatana

Piti se yksi euroviisukirjoituskin sit päästää sormistaan. Juuri tällä hetkellä ollaan Myllyllä, Myllyn ja Kurvisen kans kattomassa finaalia ja ottamassa modulaationapsuja. Aikamoista kuraa on suurin osa biiseistä, mutta mun suosikki kuitenkin vaihtu nyt kesken finaalin. Moldova oli mun lemppari ihan puhtaasti lehtikuvien perusteella mut nyt suorana kun näki telkkarista Ukrainan suorituksen niin ei jumalauta, se oli parasta ikinä.
Vokaalisestihan tuo skaba nyt ei ihan "top of the line" ollu kaikilla osanottajilla. No kaikki biisit oli kuitenkin soitettu ihan oikein ;) soittovirheistä ei voi huomauttaa.
Kaiken kaikkiaan laulusuorituksissa oli otettu sitä äänialaa käyttöön ihan siitä kappaleen varsinaisen nuotin vierestäkin. Oli
niinsanotusti haettu arriin leveyttä. No siinä nuotin vieressähän on tilaa laittaa.

Enää ei tarvihe kuin arpoo et kenelle antaa oman tekstiviestiäänensä :-) Ukraina, Moldova ja Venäjä on nyt aika tasoissa. Oli meinaan Venäjälläkin aika lahjakkaan näköisiä esiintyjiä. Musan mukaan en näitä suostu arvioitsemaan.

Mutta silleen ammatillisesti puhuen komian näkönen oli lava ja tsydeemit ja toi väliaikashow minkä Apot veti oli helvetin mahtavan näkönen kokonaisuutena.

No niin tui tui ja pisteiden jakoa seuraamaan
Viltsu

Toimitus tahtoo kiittä Mika Ylijyrää noista fotoista

Ei kommentteja: