maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Ei se siitä

Eka veto takana ja hengissä ollaan, toisin kun yleisö ;-) Tossa vasemmalla kuva yleisömerestä rynnimässä tietään vapauteen samalla kun vielä työikäiset äänitekniset henkilöt yrittävät päästä lounaalle, se aikatauluun merkattu lounas kun tarkoitti itse valitsemassaan paikassa omalla kustannuksella tapahtuyvaa ateriointia.
Ei muuten keritty ekoilla vihreillä kadun yli, jouduttiin odottaan seuraavia ja silloin meinas lähteä näkö molemmilta. Vanhemmat kansalaiset kun ei huomannu siinä valoissa seistessään et ulkona sataa, niillä meni kaikki huomio niihin valoihin ja sitä ne hoki toisilleenkin: "Älä nyt mene siin on punaset ei saa mennä" ja sit vihreillä rupes kaakatus kuuluun joka puolelta "Nyt on vihreet mee jo". Sit kun oli
vihreet valot saatu ihmeteltyä ja päästy itse kadun ylitykseen niin siinä keskellä katua tää ryhmä havahtu siihen et ulkona sataa ja rupesivat porukalla aukoon niitä varjoja. Itse oltiin sopivasti just sen mittasia et kun Helga-täti avaa varjonsa ja suojaa frisyyrinsä niin ääniteknikon silmä on aika tarkalleen samalla korkeudella kun ne varjon metallitukien päät.

Lounaalle siis oltiin matkalla ja tarkoitus oli mennä intialaiseen, mut se oli vielä kiinni, joten jatkettiin matkaa ja seuraavasta kadunkulmasta löyty kiinalainen.

Otin härkää osterikastikkeessa vaikka listalla ois myös ollu samaa eläintä anannaskastikkeessa. Safka oli hyvää ja muistettiin käydä maksamassa nimenomaan siellä alakerran kassalla. On vissiin enemmän ulkomaalaisille turisteille suunnattu tuo kyltti lontoon kieli kun on ekaks laitettu.
Ruoka oli siis oikein maukasta ja kun oli syöty niin siitä ajateltiin lähteä takas keikkapaikalle ja juoda ne kahvit vasta siellä.

Virhe

Molemmat tonkat oli täynnä jotain mustaa sotkua joka muistutti enemmän veneen pohjamaalia kun piristävää nautintoainetta, tässä vaiheessahan työpäivää takana vasta ykstoista tuntia. Oli kait keittiöllä menossa isompi erä juhlamokkaa vanhaks niin aattelivat sit samaan rahaan laittaa vähän stydimmät liemet et jaksaa bändi soittaa.
Jäi kahvit juomatta, vissyllä yritetään pysyä virkeänä.

Shown jälkeen pitäis käydä tiputtamassa jotain romua vielä solistin kotio missä siis on se rundikaronkka tänään, noinkohan sitä jaksaa jäädä juhliin. Vahvasti epäilen omaa juhlainnostusta tänään illalla, mutta toisaalta eihän sitä ikinä tiedä tällä viikolla kun on vapaata torstaihin asti, silloinkaan ei ole kun yks seminaari mihin osallistuminen pohjautuu omaan vapaaehtoisuuteen.
Ja sen mopon jos sais ajoon, taidan keskiviikkona tehdä sen.

Moro nyt sit taas
Viltsu

Ei kommentteja: