torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Juhannusta vaan itse kullekkin

Uskokaa tai älkää, mutta tänään läksin töihin jo aamukasilta vaikka soitto on jo heti puol kolme yöllä eli siis rankasti seuraavan päivän puolella. No niin siis läksin kun aamulla soittivat ja pyysivät. Pommiryhmän kyydillä mun oli siis tarkoitus rantautua Himokselle koska bändi tulee pohjoisesta, ainoat Helsingistä lähtijät oli mun lisäksi kaks pommihahmoa.
Mutta tälleen kun oltiin jo puolen päivän aikaan alueella niin kerkis ajan kanssa pyöriin alueella ja morjesteleen kavereita. Kaikkihan nää on tuttuja jo vuosien takaa, jos tää tuli jollekkin yllätyksenä ;-)
No mutta takaisin aiheeseen, siinä seikkaillessa se sisäinen paparazzi rup
es nostaan päätään ja tuli pakottava tarve ottaa pari fotoa festivaalialueesta silloin kun kaikki oli vielä hyvin eikä kukaan metelöinyt.


Kuvakavalkadi, tai no tää mikään kavalkadi oo kun kaks otosta vaan, mutta siis kuitenkin ensimmäisenää kuva henkisten voittajien lavalta kohti kuvitteellista yleisömerta. Etupää on vielä nätisti pressuissa edellisen illan, tai siis rakennuspäivän, jäljiltä odottamassa Reima
a ottamaan peitteet pois. Tällä lavalla ois tarkoitus hupailla lauantai-iltana, tai taitaa sekin sunnuntain puolta olla ennen kun soi.
Foto kakkoslavan rumpuraiserin paikalta otettuna


Seuraavassa kuvassa näkyy kolleegoita tuossa nojailemassa paineaitaan, paljon hiljaisempia kavereita ovat tällä hetkellä nuo kun ne, jotka tulee illalla siihen nojailemaan. Tällä lavalla Liski on jo reippaillu pressut pois ja antanut Midaksellekin jo vähän aurinkoa, kävin sitä meinaan jeesaamassa että sai katon miksauskopista leväälleen. On aika vittumainen kuulemma yksin ottaa auki.
Tällä lavalla ois tarkoitus hupailla tänään illan päättävän aktin kanssa. Mulle uusi tuttavuus silleen ammatillisesti tämä orkka, mikä siis on tämän illan työnantaja.

Foto päälavan rumpuraiserin paikalta otettuna kohti sitä myyttistä,
vielä tässä vaiheessa kuvitteellista, yleisömerta.

Täältä tähän tällä erää, raportti kisoista seuraa lähitulevaisuudessa.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: