lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Kansitakkihommaa

Nyt se festarikesä sit alko. Espoosta lähetettiin ja oltiin muuten ainoa tän päivän bändeistä tällä lavalla kun käytti talon monitorimikseriä, niin se kehitys näköjään kehittyy. Turkulainen firma oli tuonu kaiken näköisiä laitteita mistä kaikista tuli ääni ulos, osa niistä eli esim. varsinaiset kulmamonitorilaatkiot oli ennestään tuntemattomia laitteita. Valtavan kokoisia purkkeja, olis ollu kiva jos se äänikin ois ollu valtava. En nyt näin ekan kokemuksen perusteella laittais ainakaan omia rahoja niihin vehkeisiin mut hengissä ollaan vedon jäljiltä kuitenkin. Maailma on ihmeellinen.

Huomenna vuorossa Lahti puolen tunnin vaihdolla. Tampereen pojat on tuonu vehkeet sinne eli kaiken pitäis olla kunnossa, jää nähtäväksi kuin menee :-)

Harri-laskuria pitää päivittää varmaankin viikonlopun jälkeen. Keikan aikana vähän jänskätti et meinaako ne ihan piruuttaan jättää sen soittamatta mutta siellähän se encoreissa tuli eli laskuri pyörähti taas pykälän.

Ihminen ei sais olla ennakkoluulonen tai millään tavalla lähtee noihin stereotypiajutuihin, mut kyllä se perkele vaan hymyilytti kun keikan jälkeen siinä lavalla niputettiin vehkeitä (me oltiin siis illan päättävä akti) niin aika monella hahmolla se vaan oli pastellivärinen pikeepaita päällä ja purjehduskengät jalassa. No näkyy noita Lacosten paitoja ja purjehduskenkiä muuallakin mutta tälleen Espoossa niitä tuntu vaan olevan enemmän kun muualla.

Oli miten oli kuitenkin eli nyt maate ja jatkot myöhemmin.
Morrens
Viltsu

Ei kommentteja: